Η Σλάβια αντιτάχθηκε στην αφερεγγυότητα. Είναι ένας φονιάς, λέει

«Slavia αντιμετωπίζει σαφώς šikanóznímu αίτηση πτώχευσης βάσει των απαιτήσεων που δεν έχουν καμία βάση στην πραγματικότητα και κατά τη γνώμη μας είναι αδικαιολόγητη», δήλωσε ο Σλάβια.

Η αίτηση πτώχευσης στο Δημοτικό Δικαστήριο της Πράγας παρέδωσε υπεράκτια εταιρεία ONLINE SERVICES LTD . με έδρα τη Σαμόα. Ο Kusie, ο οποίος εργάστηκε για λιγότερο από ένα χρόνο στο club, αγόρασε μια απαίτηση και διεκδίκησε για τη Slavia περίπου έξι εκατομμύρια κορώνες. Πρόταση επισημαίνει επίσης άλλα χρέη Slavia και την αδυναμία της να πληρώσει.

Επιπλέον, πάνω από δεκατρία εκατομμύρια, σύμφωνα με την αναφέρουσα ισχυρίζεται Kusy μόνη της σε διαδικασία εκτέλεσης.Ταυτόχρονα επισημαίνει τις δήθεν οφειλών με παίκτες Slavia και το παράδειγμα του Fernando Neves απαίτησης των $ 2.7 εκατομμυρίων.

«Η έκβαση του κ Kusého jedenáctiměsíčního λειτουργεί στην πρώτη γραμμή του συλλόγου μας κατέληξε σε οικονομική καταστροφή και τον αθλητισμό για να έχει τις συνέπειές της αγωνιζόμαστε μέχρι σήμερα. Noble αίτηση πτώχευσης σε Slavia και ζητώντας το ποσό των σχεδόν είκοσι εκατομμύρια κορώνες δείχνει ότι οι ηθικές αρετές του κ Kusého είναι ακόμη πιο αδύναμη από ό, τι εκείνα των επαγγελματιών «, είπε σε δήλωσή του Slavia.

Η έκφραση Kusého τον οργανισμό ČTK δεν κατάφερε να κερδίσει.

Kusy συλλόγου ήταν διευθυντής από Μάιος 2012-Ιούνιος 2013 οδήγησε Pardubice χόκεϊ και ο ίδιος την ομάδα χόκεϊ.Μετά Slavia το ποσό αυτό απαίτησε η μεσιτική αμοιβή βάσει της σύμβασης, η οποία θα καταβληθεί μετά την αναχώρησή του από το σύλλογο.

«Δεν υπάρχει αίτημα της απασχόλησης του κ Kusého υπάρχει και καμία άλλη συμφωνία με τον κ κομμάτια δεν έχουν εγκύρως συναφθεί, «δήλωσε ο Slavia.

η ανάθεση των φερομένων χρέη κομμάτια σε υπεράκτια εταιρεία βλέπει την ομάδα σαν ένα εργαλείο που έχει δημιουργηθεί τεχνητά 1xbet στοιχημα ονομάζεται. πολλαπλότητα των πιστωτών ως προϋπόθεση για την κατάθεση αίτησης πτώχευσης.

λέει ο νόμος ότι «η πολλαπλότητα των πιστωτών δεν πληρούται η προϋπόθεση, εάν πολλαπλές απαιτήσεις κατά του οφειλέτη μόνο ένα δανειστή.Για να αποφευχθεί η σκόπιμη δημιουργία της πολλαπλότητας των πιστωτών με τη μεταφορά ή τη διαίρεση των χρεών, ο νόμος προβλέπει ρητά ότι για έναν άλλο δανειστή δεν είναι το πρόσωπο στο οποίο μεταφέρθηκε μέρος των χρεών του αιτούντος αφερεγγυότητας κατά του οφειλέτη ή μέρος της κατά τους έξι μήνες πριν από την κατάθεση της αίτησης πτώχευσης ή μετά την έναρξη της αφερεγγυότητας διαχείρισης «.

Slavia υποστηρίζει ότι η προβαλλόμενη εκχώρηση απαιτήσεων, με πρόσκληση για την πληρωμή λαμβανόμενη από 26η Μαΐου 2015, η αίτηση πτώχευσης κατατέθηκε μόλις μία εβδομάδα αργότερα. “Από τα έγγραφα προκύπτει σαφώς ότι ο κ. Kusy έχει προωθήσει αυτό το υποτιθέμενο χρέος στα τέλη του 2013.Για εμάς, η εταιρεία ανέφερε σχετικά με ισχυρισμούς για τους ισχυρισμούς του μετά από ένα χρόνο και μισό και πάλι επιβεβαιώνει μόνο την υποψία των άλλων στοχοθετημένων χειραγώγηση των γεγονότων και δεδομένων. «

Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου Ales ŘEBÍČEK υποστηρίζουν ότι ο οφειλέτης είναι Kusy, πέρυσι κατέθεσε αγωγή ζητώντας του να πληρώσει έξι εκατομμύρια κορώνες. Kusy στη συνέχεια, παραδέχθηκε ότι έχει Øebíèek ανεξόφλητες απαιτήσεις που απορρέουν από τις συμβάσεις.

Όσον αφορά τη διαφορά στο πλαίσιο του Πράσινου Ακρωτηρίου αμυντικός Neves, κατά την οποία η αίτηση πτώχευσης στοιχημα κουπονι αναφέρεται επίσης, επί του παρόντος υπό την ηγεσία από τη Διεθνή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου FIFA και δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί οριστικά.

«Παίκτης της απαίτησης, όμως, είναι κατά τη γνώμη μας, εντελώς αδικαιολόγητη και μάλιστα σκόπιμα κατασκευαστεί για να καλύψει έως και την όλη ουσία του θέματος.Η SK Slavia δεν ολοκλήρωσε το συμβόλαιο του Neveso, ήταν αυτός που καταγγέλλει μονομερώς τη σύμβαση. Ωστόσο, την ημέρα που ο Nevese τερμάτισε τη σύμβαση, καθώς η SK Slavia δεν είχε καθαρές οφειλές οφειλόμενες στον παίκτη. Αντίθετα, SK Slavia στις διαδικασίες που διεξάγονται από τη FIFA υποστηρίζει την αξίωσή του για αποζημίωση, την οποία καταγγελίας της σύμβασης από τον παίκτη Neves ήταν «λέει ο Σλάβια.

» Φυσικά και έχουμε την αίσθηση ότι με παρόμοιο τρόπο ύπουλο τρόπο ο κ Kusy επίθεση Slavia προετοιμάσει την πτώχευση της μαφίας στην Τσεχική Δημοκρατία, μια σειρά από επιχειρήσεις και ιδιώτες για την ιδιοκτησία και ως εκ τούτου έχουμε πληρώσει με δικαστική υπόθεση αντιπροσώπους μας τη μέγιστη προσοχή και πιστεύουμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα αυτή η επίθεση έχει αποφευχθεί.Η κατάθεση αίτησης πτώχευσης για την Σλάβια αντιληπτή ως μια απελπισμένη πράξη ενός ατόμου, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια πληροφόρηση μας αντιμετωπίζουν πολλαπλές διαδικασίες εκτέλεσης σχετικά με την περιουσία του «.

Σχετικά με τη νομιμότητα της αξίωσης, το δικαστήριο εξετάζει. Εάν βάλει τον προτείνοντα στα δεξιά και ο σύλλογος δεν είναι σε θέση να πληρώσει το χρέος του, η πτώχευση της εταιρείας μπορεί να λυθεί.