Австралия отново се разби, докато Proteas поема командването на сериите ODI

Австралия се е понижила до 142-ма поражение във втория двудневен международен турнир срещу Южна Африка, завършвайки мрачен спортен уикенд за австралийски отбори в Йоханесбург. Протейс заемат победа с 2: 0 в серията от пет мача, след като подкрепиха победата си от шест уикенда в петък в Centurion с още по-доминиращ дисплей в Wanderers в неделя.

Капитанът на Proteas Faf du Plessis най-добре отбелязан с 111, тъй като луксозната боулинг линия на Австралия отново беше поставена на меч. Комбинирайки се с JP Duminy (82) в 150-а трета вградена стойка, Южна Африка се изстреля на внушителен 361-6 от своите 50 overs. В отговор Дейвид Уорнър (50) и Travis Head 51), и двамата направиха половин век, но Австралия никога не беше реалистично в ловът на целта, тъй като те бяха освободени за 219 души с 12 загуби.Той покрива неспокоен спортен уикенд за Австралия в Южна Африка, като Springboks също побеждава Wallabies в съботния рангби съюз Тест в Loftus Versfeld.Max Walker, лекият гигант на крикет, който доказа, че това отношение е всичко | Грег Чапълъл Прочети повече

“Трябва да гладуваме и трябва да гладуваме”, каза Уорнър. “Ние сме това в наши дни. Очевидно не е нашият ден последните няколко мача, но трябва да продължаваме да имаме този положителен начин на мислене и да се похвалим. “Австралия връчи дебюти на главните футболисти Джо Мени и Крис Тремаин, които дойдоха в отбора на мястото на Скот Боланд и Даниел Уоръл.Мени издържа тежък ден, като постави най-лошите фигури от австралийски боксьор на дебют: 0-82 от 10-те си надписа. Тремаин се справяше малко по-добре, но вдигна своя моден ODI вход, 78 от неговите 10. “Ще трябва да се научат бързо”, каза Уорнър. – Имаме само един ден или иначе и след това трябва да се върнем в Дърбан. Поглеждаш на този вход, имаше хубаво покритие на трева и предложи малко с новата топка, така че те ще отразяват малко днес и ще се замислят бързо на краката си, които са първите 10 следващи мача. Победата в Южна Африка дойде без ветеранът Хашим Амла, който бе пренебрегнат от селекторите, въпреки че се възстанови от вируса, който го отхвърли от първия мач.Протейсът едва ли се нуждаеше от опита на Амла, но Рилей Русов (75) също добави ценни писти в горната част на играта, преди дю Плесис и Дъмнин да отпаднат от Австралия. Южна Африка бърза Кагизо Рабада (2 -31) и Уейн Парнел (3-40) направиха, че изглежда, че Австралия се нахвърля на различна височина, тъй като те отричат ​​на туристите всяка възможност да подготвят успешна кампания. Поражението е втората по големина победа на Южна Африка над Австралия с писти и петата най-тежка победа на Австралия в историята на ODI. “Това беше пълна игра”, каза дьо Плесис. “Голямо дисциплинирано изпълнение и добро представяне, което мисля, че ще видите от нас.Да победим Австралия, което е фантастичен еднодневен отбор, да ги победим, означава, че сме се състезавали във всеки аспект на играта. “Серията сега се отправя към Дърбан за третата ODI в сряда , която Австралия трябва да спечели, за да запази серията жива.