Байер Леверкузен пътува до Мадрид с надежди за чудо

Байер Леверкузен пътува до Мадрид за игра с домашно атлетика със знанието, че всичко, което се играе срещу него. Под ръководството на нов треньор, но биха искали да се опита чудо и се върна Simeoneho отделения две години рана.

Повече от един отбор, след като Барселона успя да отвърне на удара срещу Пари Сен Жермен ще се опита да погледне към нея като надежда за тяхното положение. Подобни сънища имат също Байер Леверкузен, който в първия си мач на Атлетико Мадрид не се справят с натиска и допусна четири гола от него. Но той се предал две, така че усилията му са напълно безсмислени. Сега пътува до Мадрид, където той все още не е спечелил. Нещо повече, той грубо липса дори в конкуренцията на вътрешния пазар.

Байер търси спасение в Шампионската лига и шанс да се откупи. най-новите си резултати са в действителност абсолютно критични и можеше да бъде фатален край на сезона доказват. Треньор Роджър Шмид не разполага с екип и някои промени, които вече са били познати на играчите в предишния кръг. Новини за опитен треньор пейка доста успешен дебют като отбор треньор Тайфун Коркут малко вързани Бремен и прекъсна баража на лоши новини.

В играта срещу Атлетикс Въпреки това, Bayer ще трябва да покаже много повече. Първият двубой е имал някога излезе. Лека атлетика успя да агресивна игра и бързи атаки, но също така се възползва от слабите моменти дезориентирани и често бавно дома отбрана. Атмосферата там е много обидни играчи и Bayer са последните моменти също се опитаха, но това не беше достатъчно, за точни интервенции посещение ескадрила.

Griezmann е изпълнено, Gameiro и Торес, към тях се присъедини още един млад мъж, Саул. Атлетико като срещу домашното дуел значително способства позиция. Bayer е изправен пред трудна задача, тъй като испанските съперници срещу германски отбори виреят в дългосрочен план. Атлетико управлявани последните седем тестове срещу германците играят два мача.

Докато Леверкузен вече на този етап от Лига спечели Шампионската, преди неслучайно две години победи Атлетико. Но да се доближава него, въпреки че в крайна сметка не е достатъчно, тъй като Атлетико на стадион Висенте Калдерон спечели от това съкровище за налагане на санкции. Сега те искат играчите да достигнат от резултата. Докато Bayer е имала само три победи в последните десет конкурентни конкурси, Атлетико има много по-добра форма.

Авраам засадени три гола и Валенсия в предишния кръг и взе три точки за гол, въпреки че със сигурност не е бил известен. Сблъсъкът с домашно Гранада имаше до шест минути преди мача, за да се реши на френския стрелец Антоан Гризман. Напълно различен е позицията на двата конкуренти на техните лиги. Докато вътрешното Атлетико се основава на текущото четвърто място и мисли за по-висок ранг, Bayer ще продължават да страдат. В момента лошото му форма спечелил десето място, а позиция в долната половина на таблицата.

Атлетико би искал да види още по-високо в таблицата, но треньорът Диего Симеоне иска да се съсредоточи само върху техния отбор. В интервю за медиите аржентинския стратег каза:.. “В последния кръг LaLigy се справяме добре, въпреки че тя беше много оспорван мач победи всеки го може, имахме повече късмет Сега ние очакваме Байер, който беше последният показа, че той може да бъде много опасно. че ще бъде лесно да се подценява противника или да разчитат на техните лидери, но ние не трябва да позволяваме това да се случи. искам да видя от всеки играч перфектен мач, “планира Симеоне.

Двамата треньори са изправени пред няколко отсъствия, че много наруши плановете си. От страна на посетителите са предимно Hakan Çalhanoğlu и Бенджамин Henrichs, които са дисквалифицирани. Освен контузения защитник Ömer Топрак, които ще бъдат пропуснати. Нито вътрешното Colchoneros няма да бъде пълна, защото двойката Филипе Луис и Габи не мога да отида, защото на картите. Преди Леверкузен има предизвикателство и защото за последните 11 двубои да не допусне гол само веднъж, срещу обидно настроени атлетика ще бъде много трудно да се коригира.