Бъдещи футболни звезди от Висшата лига

Old Men. Бъдещи футболни звезди от Висшата лига
Юрий Usynin говори за най-талантливите млади футболисти на пет основни първенства на Стария свят. В хода на историята да погледнем към най-богати и живи – на Британските острови.

В повечето първенства в това, което вече видяхме в примера на Испания, както и сертифицирани в следващия цикъл на нашите материали, талантливи млади играчи са основно у дома. Оставете най-ранна възраст в бързаме, не всички, и да се отворят толкова рано, че се интересувате от чужбина също не е толкова лесно.

В Англия, с доморасли звезди, както можете да предположите, има някои проблеми, като се има предвид колко екипа на “трите лъва” актове през последните години, дори и в продължение на десетилетия на международната арена. В тази връзка, както и присъствието на нецензурни сума пари в момента е в господството на чужденци, които са най-талантливите и млади играчи във Висшата лига. Възможности за растеж за момчета, които са по-трудно да се прекъсне от зад скъпи притежаваните чужденци също са намалени, въпреки че някои кълнове все още успяват да пробие тази стена.

Рахим Стърлинг, “Манчестър Сити”, на 22 години

Old Men. Бъдещи футболни звезди от Висшата лига
Снимка: followyoursport.com, rsport.ru, eurosport.com

Пъргав млад мъж премина в лагера “гражданите” като изгряваща звезда на англичаните, а всъщност и световния футбол, но най-напред по някакъв начин губи. Изглежда, че в допълнение към скоростта почти не разменна монета. Въпреки Sterling прекарал доста прилична сума на мача, се появи на терена в 31 мача, играе си време е намалял значително в сравнение с начина, по който е бил в “Ливърпул”. С идването на Пеп Гуардиола Рахим процъфтява: средно 17 минути игра на повече от миналия сезон, вече от сега системата “гол + пас” постави рекорд в кариерата и отвори като талантлив помощник, също се актуализира най-добър резултат асистенции. Любовта испански треньор, който активното движение на отделенията по целия фронт на атаката най-положително въздействие върху младия нападател.

Деле Alli, “Тотнъм”, на 20-годишна възраст

Old Men. Бъдещи футболни звезди от Висшата лига
Снимка: followyoursport.com, rsport.ru, eurosport.com

Кой би си помислил, че един играч, който все още е прекарал повече от игри в трета дивизия в Англия, отколкото в миналия сезон във Висшата лига, след като приказно състояние да направи още една крачка напред? разбирателство си с Хари Keynom и Кристиан Ериксен е достигнал ново ниво: те лесно си разменят местата и се допълват взаимно. Али резултатът беше още по-, но ако му отправи страхотен удар вече знаехме за дълго време, тук е стабилността, с която той държи най-високо ниво, в добро изненада. Разбира се, емоционална инконтиненция понякога оставя негова страна, като скорошен trehmatchevuyu дисквалификация, в противен случай той притежава всички необходими качества, за да имат в рамките на няколко години, за да се превърне в най-добрия полузащитник в световния футбол.