Василий Легейдо – за полузащитника Манчестър Юнайтед

Василий Легейдо – за полузащитника Манчестър Юнайтед.

Ако все още се разпространява гниене полузащитник “Манчестър Юнайтед” Маруан Фелайни е лоша новина: си остана в 2014 година. Фелани е незаменим играч на Хосе Моуриньо, но все още не разбирате това.

Той се присъединява към “Юнайтед” през 2013 г. и е играл за това време 133 мача под ръководството на Дейвид Мойс, Луис ван Гаал и Zhoze Mourinyu.

И той стана постоянна цел за нападения от феновете на други отбори, както и от “MU”. Той е бил критикуван за бавната скорост, невъзможността да се счупи или да даде предаване на дълги разстояния, ненужна грубост.

Той е Маруан, а вие не сте. Защо критиката на Фелани е остаряла? Снимка: Телеграфът, MUFC

Много разочароващо, че Фелайни – и казват, че е играч, който може да стои само в наказателното противника, люлка лакти и да вземат конски топки. Всяко лято в продължение на хиляди Фелайни надминаха в експертите “ФИФА” и “Футбол мениджър” – първият кандидат за продажба.

Нова вълна от атаки срещу Фелайни падна на падането на този сезон. Моуриньо избра белгийски гигантски домашни любимци обществен Швайнщайгер и Shnayderlina и Фелайни, междувременно, направи унизително Large “Юнайтед” поведе “Евертън” с 1: 0 в края на играта, но за подмяна Фелайни фаула в собственото си наказателно и Лейтън Beyns изравни с дузпи.

След това феновете най-после се разбунтуваха, някои дори се хвалеха с Фелани. Общо нещо за “Мадрид”, но нечувано за “Манчестър”. И тогава … делата на Фелайни се изкачиха на хълма. Моуриньо публично показа своята подкрепа и засрамен фенове ренегати, Фелайни и оправдано доверието важна цел в Карлинг Къп полуфинала срещу “Хъл”. Той, разбира се, празнуваше с топката треньора си.

Оттогава Фелайни е станало почти постоянен член на триото в средата на терена, “Юнайтед”, заедно с Херера и Pogba. Той прекарва шик мача срещу “Ростов”, “Андерлехт” и “Селта” в Европейската лига. С “Андерлехт” бе отбелязан асистенция, с гол “Целта”. Друго изпълнение полза Фелайни беше мача срещу “Челси” в първенството на Англия, когато те Herrera плътно блокиран центъра на областта на бъдещите шампиони.

Най-добрият мач за сезона в дълга Фелайни се превърна в най-важна, когато Моуриньо – финал на Лига Европа срещу “Аякс”. Маруан беше вечерта на шведския земята не само Маруан и Maruanischem – спечели 15 езда бойни изкуства, просто яде своите съперници и взе участие в първата цел, “Юнайтед”.