Втората футболна лига Усти няма да се откаже. Треньорът следва да го води немски

“Ще продължим там, не виждам причина за това”, заяви спортистът Станислав Pelc. Естуарът принадлежи към по-скромните клубове, но бюджетът винаги е бил подреден. “Преговорите с града на помощ”.

спорт, но това е отбор-о, презимувал на фигурата на плъзгане. Най-накрая тя играе тринадесет точка разлика от зоната на разрушение.

“Това е важно за мен, че ние не завърши точно над изпадащите, но ние пропуска Тршинец и Фридек. Удовлетворение “треньор Blaze Петър немски, който бе заменен през есента Лука превъзмогнат.

По-високи от финалната 12-то място се крие печалба 34 точки. “Всички те гледат на факта, че Мост и Колин играят зле. Но направихме точките и имахме водеща роля. Може да се види, че някои работи са направени тук.Играчите разбират, че това, което те играха през есента, по този начин не е начинът. ”

Не са набори и красотата на играта, но булдог футбол Усти донесе облекчение. “И той беше много добър с Мелунович. Той изстреля важни цели, които ни успокоиха “, благодари на немския сръбски нападател, заимстван от зимата на Теплице. “Мисля си за мач с Оломоуц като повратна точка, която след това напредна. Ние го победи като един от малкото, че никой не очаква. ”

Mouth през последните години бе на върха на Първа дивизия, два пъти печели промоцията на първия първенството, след като тя нагоре съюз нестандартни стадион пусна. За сезон току-що изтеклата имаше големи планове.

“Те напуснаха опитни играчи, но ние искахме да се движат в средата на масата. Но ние не хванахме началото и те караха.Струваше ми се, че ние играем до последната обиколка на спасяването, но в края на есента и пролетта, което направихме с 13 точки от пет мача и това ни се качи в по-голяма благосъстояние, “Мениджър Пелц салда. “Но благодаря на Бога, завършвайки сезона.”

Положителното може да посещават често попълнено нова свирка повече от хиляда души. “Това е сложно, когато отборът играе за спасяване, но те отидоха и ни помогнаха в ключови игри”, казва треньорът. Дори модерен стадион. – Условията, фонът, трибуната не бяха тук. Красива. Имаме регенерация, имаме къде да се отпуснем.Аз вярвам, че бавните стъпки вървим напред и се бори за по-добро място от тази година “, решен да енергичен немски треньор.

Дори и във втора дивизия следващия сезон да го прави Усти цеп. “Както обикновено, промяната на треньора ни е започнала. Той изпълни това, което очаквахме от него. Предварително, имаме сделка да продължи сътрудничеството, въпреки че договорът е бил подписан. Това е въпрос на време “, смята Пелц.

Германецът, който е работил в продължение на години в полския футбол, призовава за засилване на по-опитни играчи. “Младостта е хубаво, но това е просто, че ние защитаваме добре и излизаме тук и там някакво действие. Но няма нужда от лидер, който би екип отпечатано лице мир. Без подкрепления не могат да мислят за горната част на таблицата “.

Но парите, които вземат решение, разбира се.Pelc казва: “Не мога да видя големи имена, това е повече като комплимент. Две три нови лица. И когато Melunovič или Vraštil няма да се впишат в лигите, които завършиха хостинга, трябва да продължим да се интересуваме. “