Вторият кръг на Зузула не работи

Semmering. Носител на нощ слалома за Световната купа на хълма Вълшебната планина се превръща в немски Мария Rieschová преди Финк Таня Путиайнен и американски Линдзи Vonnovou. Първите две бара бяха същите като първата част. Фон скочи на бронзовия пост от шесто място, когато също претърси нашата Вероника Зузула.

Победата на Рийш заслужава и в много отношения е поучителна за другите състезатели. Въпреки факта, че на втория тур на пистата допуснал две грешки, а плосък връх от почти спря, и се отказа от хищнически шофиране в края изтрити дефицит. Вярно е, че имаше и голям пробив от 0,53 секунди пред Финландия. Конна Вон роди всички признаци на сигурност беше перфектна и най-добрият във втората част, но загубата на първия тур, е твърде висока до 1,18.С състезателна обиколка, медалистите “скочиха” в арки на Хърватия Jelusic.

“Първото пътуване беше страхотно, бях добре. Преди втората, знаех, че не само ще бъде достатъчно, за да продължи напред, защото децата са изложени на риск и добре. Имах и един хълм на късмет. Вече познавах, че съм загубил и знаех, че ще бъде куршум “, победителят изповяда ОРФ. Тя спечели два слалома в един ред. Преди 14 декември в Молин.

Вероника Зузулова след неуспешна фигура. слалом в неделя (45-та) призна, че вчера беше само вторият ден, когато не се чувстваше счупено ребро. Парадоксално му помогна и той. Със сигурност може да се справи с хълма. – Не можеш винаги да караш слалом. Беше добре дошла промяна – каза тя за таз. Резултатът с такъв хандикап е ценен. На 1.Но моторът е много по-скъп и по-безопасен, а вторият липсва в яденето. Преди началото на значимостта на опасения, че пистата ще бъдат разбити, които са го направили, но тя се боеше повече от тези, които я последва. Проблемът не беше песен, а по-малко смел и по-малко рисков начин за шофиране.

В последния слалом тя се състезава в Молин, където завърши седемдесет. Тя не завърши в Аспен и Леви веднага след травмата. “Очаквах състезанието в популярния Semmering, въпреки че знаех, че ще бъде трудно. Истината е, че сменях ски и не стигнах до онези, които имах в Молин “, каза тя.

След втория опит потвърждава, че условията не са идеални, но нищо не nevyhovárala: “В първия кръг Доволен съм, във втория беше малко трудно.Имах нужда от този резултат, за да започна остатъка от сезона. Деветото място е ребаунд мост за мен. Ребро не се страхуваше от мен, имам проблеми с гърлото си. Жалко, че не запазих пето място. Във втория кръг портите бяха построени по различен начин и аз не хванах ритъма. След резултата в La Moline имах нужда от място на десето място. “Zuzula приписва 29 точки. Като цяло, те са 88, с езда на счупено ребро на последните три склонове. В последователен ред той се движи с три релси на деветия, в универсален ред той е на 25-то място. В Semmering, след 24-та поредна година, SP достигна топ 10 в слалома.