Върнахме се какво играхме миналата година, каза треньорът на Лестър

Играчите Лестър потвърдиха, че след оттеглянето на треньора Клаудио Раниери буден. сензационно английски шампион от миналата година спечели третата минута при сегашната асистент Craighem Шекспир и премиера във вторник вечерта на напредък към четвъртфиналите на Шампионската лига на клуба пише още едно парче от историята. Нов старши треньор след победата на 2: 0 срещу Севиля и оборот osmifinálového два мача възхваляван на “Фокс” се върна към това, което изигра миналия сезон.

“Като футболен клуб, което трябва да знаете вашите силни страни. Ние просто играе начина, по който е работил през миналия сезон. Тези играчи обичат да се предположи, ако го правим, ние сме по-добрият отбор. Когато добавите сърце, желанието, така че може да играе много добре,” каза той Шекспир мач, водещ Лестър до края на сезона.

Team пое, след като загуби с 1: 2 в първоначалните осем-финалите в Севиля и “лисиците” отдолу първи път този сезон спечели три конкурентни мачове в един ред. В Висшата лига с Ливърпул победи Хъл и бързо, както преди в борбата за спасение, след това с таван на процеса на пробуждане игра в Шампионската лига.

“Все още сме само три игри. Имаме до края на сезона все още дълъг път, и някъде тя може да дойде криза. Но тази вечер ние се радваме. Решихме за мен един от най-добрите отбори в Европа, която има големи пълномощия, така че да се можем се гордеем “, каза треньорът třiapadesátiletý.

такси му оцелели след два мача в Севиля две дузпи. В двубоя на откриването на bezbrankového състояние не даде дузпа Хоакин Кореа и вторник в отговор на промяна на вратаря Каспер Шмайхел разобличи Стивън N’Zonziho до 80-та минута при резултат 2: 0 може да насочи дуел за удължаването на срока.

“Това е, което аз съм тук, за да покаже на тези операции. Той се чувства чудесен начин да помогна на отбора. Това е всичко за доверие. Аз просто вярва, че аз избрах от дясната страна, и успя”, каза на тридесет-годишният датски вратар.

“Играхме като през миналия сезон. Много от нас са изминали дълъг път. Той стартира през втората английски лигата и сега ние изведнъж тук”, каза синът на легендата на датски вратар Петер Шмайхел.

Севиля е трудно да се възстановява от пенсиониране. В двата мача той е по-активен, държи топката две трети от времето, но процесът не е достатъчно. Отмъщение трябваше да завърши мача без изключени Самир Насри.

“Трудно е да се разбере какво се е случило. Имаме след имаме голямата част от времето те се играе на тяхната половина. Ние трябва да мислим за първия мач, защото днес сме загубили, но не да го имаме, защото ние сме у дома не даде повече голове”, каза треньорът Хорхе Сампаоли. “Две непрореагирала наказателното ни боли много. Футбол често се решава от малките неща, и в това отношение ние сме били по-зле”, каза аржентински треньор.