Грешка? Не, руснаците разпознаха грешката. За срама на държавата-членка те също ще накажат треньора

В ранните дни отборът по хокей на лед защити факта, че недостойното бягство от лед не беше тяхна вина. Капитан Иля Коловчук, сочейки един съотборник в съблекалнята, донесе всичко на организаторите.

Портата се отвори в зоната на смесване. Смятахме, че това е сигнал за нас – времето на шампионите идва, церемонията свърши, ние не сме необходими. И отидохме на среща с пресата, включително канадка. Ето това е бягство “, казва Ковалчук руската преса.

По същия начин, също коментира от друга страна, това е очевидно просто нещастно съвпадение.До началото на юни, съобщиха местните медии дадоха извинителна мнение Аркадий Ротенберг, директор на московския Динамо и един от членовете на руската Ice федерация по хокей.

“Момчетата не искат да обидя канадци,” споменахме в началото.

“Но това, което се случи, е много повърхностно. Ние определено ще накажа. Първо имам санкция треньор Олег Znarok и генерален мениджър Андрей Сафронов “.

“, което винаги разбира се, че искам да спечеля, но след като загуби победител мач заслужава признание и ние трябва да признаем, че канадците са били по-силни този път и превишена си мощ в всички хазартни дейности.Играчите определено трябва да останат и да слушат химна. Левият терена, е неприемливо “, заяви Ротенберг.

руските босове сега, каза той,” ще направят всичко, така че вече се е случило подобно нещо. ”

Може би принудени да променят отчети Руската международна федерация на IIHF, която поиска официално становище, на което да накаже. Boss René Fasel предупреди руси след финала.

Поведението Kovalčuk и сътр. Не харесва или Яромир Ягър, който обаче е ясно, че може би Александър Овечкин и Евгени Малкин “бягат” от церемонията не искаше.

“Много добре, видяхме, че нужда от такъв Овечкин на леда остана много, това означава за нас [Ние всички го оценявам “, каза той, също канадския шампион Мат Дюшен с факта, че те никога няма да си тръгна.

Джейсън Spezza добавя една история от 2008 г. и 2009 г., когато, напротив, Канада е трябвало да приеме поражението от Русия. А другият на домашна почва в Халифакс беше особено болезнен. “Александър Радулов взе знамето, мина през нашите играчи и провокира портите. Двама от нашите момчета почти излязоха от синята линия и скочиха върху нея. “