Да, Ръсел Уилсън е мениджър игра. Той може също така да бъде най-добрия защитник на НФЛ

мениджър Game е в нивото на уменията на Wilson. Може да не е наперен заглавие, както и много употреба “игра мениджър” като един вид куотърбек обида, но Сийхоукс направени плейофите като отбор маска през 2012 г. с Уилсън под център като новобранец. Година по-късно те спечели Супербоул с Уилсън работи консервативна престъпление, докато защитата Seahawk разкъса опоненти от друг. Това дизайн почти доведе до гръб с гръб първенства преди Уилсън хвърли залавяне на гол-линията на окончателен притежание Сиатъл в миналогодишния Супербоул. Хвърляне на игра-завършващ прихващане, когато предаване щеше да е по-добър разговор не беше много “игра мениджър” нещо да се направи.Или точно е това, което можеше да се очаква, когато човек с ограничени възможности се опитва да бъде герой.

В този момент започна дебата. Беше Уилсън не е най-високо ниво куотърбек? Може ли той да има само успех в екип с господстващо отбрана? Бяха Сийхоукс за да даде $ 87,5 метра към един човек, който може да бъде само една по-мобилна Трент Dilfer?

И тогава сезон 2015 се отвори и кариера Уилсън изглеждаше да вземе още по-Dilferian завой. Грозна 2-4 начало се превърна в почти толкова зле, 4-5 първото полувреме с Уилсън хвърляне седем залавяния на само на 10 тъчдауна през девет мача. Защитата Сиатъл не беше това, което беше през последните две години и се оказа, трябваше франчайз куотърбек в Сиатъл беше просто човек. Мениджърът игра без защита.Император без дрехи

По това време, човек, когото познавам доста добре дори написа на QB Сийхоукс:. “Ръсел Уилсън…има [а] пръстен. Но дори и със своя нов, огромен договор и добавяне на Джими Греъм, той гледа по-скоро като опитен мениджър – както на игра управление и чисто управление – от поколенията талант. Уилсън все още не е печелил мач в кариерата си, когато защитата Сиатъл дава повече от 24 точки. “Това е златната ера на NFL куотърбекове. Наслаждавайте му – защото следващото поколение е лошо Прочетете повече

Е, Уилсън сигурен успя да направи този човек да изглежда глупаво.В последните си четири старта, всички Сиатъл победи, в които те са средно 35 точки на мач, Уилсън е хвърлил 16 тъчдауна, нула засичания и завършени 75% от отигравания му.

Ръсел Уилсън все още е мениджър игра. Неговата защита не е толкова добър, колкото той да бъде използван и има нулеви нападателни оръжия около себе си, така че той е движение с господстващо престъпление всичко от себе си. Сиатъл все още има нужда от него за да управлява играта, играта е просто променя. Може би това се Уилсън няколко месеца, за да разбера това, което е необходимо от него сега за Сиатъл, за да спечели, но той е всичко управлението доста добре сега, не мислиш ли?

Всички спиращ сравнения на Уилсън до куотърбекове втори курс или глупост за Trent Dilfer се изчезнали.Уилсън се е играл в дискусии с имена като Брейди, Манинг и Роджърс. това е добър чуруликане (@KennethArthuRS) 4 поредни игри W 3 + TD / 0INT: Том Брейди 17 TD / 0 INT в ’07 Ръсел Wilson 16 TD / 0 P Манинг 14 TD / 0 в ’13 -’14 Rodgers 13 TD / 0 в “13December 14, 2015

Може би най-забележителната около 2015 появата на Уилсън е как се обърна на предупреждения, които са го последвали цялото му NFL кариера. Ако той, че е спечелила преди благодарение на облегнат на защитата Сиатъл и Marshawn Линч, че внимавате да не се случва в момента. защитата на Сийхоукс не е НФЛ е No1 повече и Beastmode е деактивирана за годината. Томас Ролс вече не е за годината, също. Както е Джими Греъм.В 15седмици, оръжия Уилсън ще бъдат Фред Джаксън, Брайс Браун, Дъг Болдуин, Джърмейн Kearse и Люк Уилсън. Това може да е най-лошият събирането на уменията на играчите в НФЛ – спаси Кливланд изтече там всяка седмица, разбира се. Ако не беше за Wilson, Пийт Керъл може да се изкачва на върха на шкафчета да скочи до смъртта си, а не да диво празнуват победите.

Cam Нютон, изглежда, е имал NFL MVP заключен преди седмици, но Уилсън прави късно тласък и коз на Каролина куотърбек в повечето статистически категории.

Разбира се, Нютон 13 -0 – и може би 16-0 рекорд – в сравнение с 8-5 Уилсън вероятно ще бъде това, което в крайна сметка ще се люшне в гласуването.Умовете на хората са били изградени преди известно време и не могат да се променят много, че сега. Това е вид е историята на футболна кариера на Wilson. Той беше кратък човекът, който играе най-NC-членка и Уисконсин и е само една трета кръг мотика. Той не би могъл да бъде толкова добър, нали? Той е може би само за да се от благодарение на отбраната в Сиатъл.

Но за това е статистика на Уилсън – в колежа и професионалистите – и Super Bowl пръстен и да ги предаде на 6 фута 3in човек, който е бил предварително на пазара от програма за марка колеж като USC или Нотр Дам. Там няма да бъде достатъчно, за да се даде свръх човек.Но Уилсън е малък, така че той е трябвало да докаже себе си, докато някой като Мат Райън – който прилича на човек, който ще играе куотърбек във филм – получава полза на съмнение за едно десетилетие.

И все пак някой, който разбира брандинг колкото Уилсън знае, че изграждането на марка отнема време. И “нано балони” и поп звезда безбрачие настрана, марката Уилсън е бавно изграждане е, че на голяма куотърбек. Може би това е година на всички, включително и аз, разбира, че.

ще се върна на това, което съм написал в горната част на тази колона, но с по-малък ощипване.

Ръсел Уилсън е мениджър игра.Ако даден отбор не разполага с голям отбрана или каквито и опитни играчи в атака, Уилсън може просто да поеме, и да правим всичко, което трябва да се направи, за да помогне на отбора си към победата. Това е програма за управление на игра.