Джокович пропуска темпото на безсмъртието на тениса. Ще го спреш ли Уовинка?

Още преди Ролан Гарос 2015 започна, управляван нейните организатори Станислас Вавринка разстроен.

Официален сайт на турнира е открил една статия, която търси паралели между си успех на корта и личен живот.

това сега е доста спорен въпрос, тъй като Вавринка отново през април остави жена си Илхам.

автора на тази статия, обаче, “сондата” в личния живот tenistova не обезкуражава. Напротив. Неговият трактат завършен привлича вниманието към факта, че Wawrinkův противник в първия кръг Марсел Илхан фамилното име се нарича…да, като съпругата му.

“Игра Илхан. Предимството на Илхан. Ако Вавринка се справи с постоянните намеци за сложно му личен живот може да бъде до полуфиналите…”, се казва, наред с други неща

Вавринка щурмуваха:”. Тази статия е пълна со…Надявам се, че лицето, което отговаря за прегледа членове вече е в мрежата не работи. ”

Член впоследствие изчезна. Той беше уволнен от неговия автор. И Уовинка беше очевидно раздразнен. Той не предизвика само Илхан / Илъм. Той прелетя до четвъртфиналите, побеждавайки Роджър Федерер. Петък победен в горещ следобед след почти четири часа битка домашен любимец Жо-Вилфрид Цонга. . И в неделя, вторият от Големия шлем финала в живота си да се конкурира с най-добрия играч в света Новак Джокович

Вавринка на Джокович да

Може наистина да е страхотно шоу. Сръбският супермен е почти непобедим тази година, но само загуби два пъти от началото на годината.Но той уважава Уовинка.

Не за: През последните години той го е измъчвал за grandslamas като малцина. Последните четири мача на най-престижните турнири винаги се простират на петстотин. Wawrinka печели само веднъж, но често е близък.

Това е в главата. Стан Вувринка вярваше, че може да победи най-добре. Ето защо той ще играе в Париж.

“Харесва ми Стана. Той работи усилено. Знаехме дълго време, че може да играе страхотен тенис, но не вярваше, че може да спечели grandslamas.Това е за мен през последните две години се е променило “, каза Джокович

Да. За него, Федерер или Мъри, привидно непобедим тенис”. Богове “, повдигнати преди две години под ръководството на новия претендент треньор Магнус Норман

Неговият бунт обрасло Swiss завършена миналата година, когато за пръв път заловен титлата на Australian Open Големия шлем

Швейцария ще бъде един от” мутанти “?

Оттогава блестеше така. Преди една година той падна от Париж в първия кръг. От време на време тенисът изглеждаше толкова неудобен. Тази година, на повърхността излиза на проблемите в личния си живот.

Но изкуството си забравил нищо.

Често говори скромно, като в петък, след като победи Цонга. “Сънувах да играя Роланд Гарос.Не за спечелването му. Хората, които го спечелиха за мен бяха мутантите “.

В други случаи, но уверено казва:” Когато играя моята максимум, аз не може да победи всеки. ”

Това не е фалшива перчене. Това е вярно.

Но Джокович ще направи всичко възможно, за да rozjetého Swiss опитомен. Само в Триумф на “Ролан Гарос” липсва колекцията “grandslam”. Само неговото отсъствие го възпрепятства по пътя към безсмъртието на тениса.

ЧОВЕК В ЦЕНТЪРА НА СВЕТА. Затегнете най-големият фаворит на кампанията му Ролан Гарос до желаната степен?

Шест пъти по време на предизборната си кампания Париж спряха фантом глина Рафаел Надал. Вече го е изяснил. Последната стъпка е оставена.

Последно съперничество.

Последна битка.