Дори шампионът Vabroušek не може. Борбата за титлата на Чешка е толкова отворена

Преди първоначалния изстрел ще бъде “месо”. Организаторите на тазгодишния чешки регистрират близо седемстотин триатлиста, които са около сто и шейсет повече от година. Други около 150 души ще бъдат включени в три до пет релейни състезания.

“Този брой расте всяка година. Смея да твърдя, че много ездачи в началото на Чешката република в един момент не се е случвало “, каза ръководителят на Tomas Петр CZECHMAN на секцията за организиране SK OMT Пардубице

класически спортна изчаква обслужващи половината Ironman. 1,9 км плуване , 90 км с велосипед и 21 писти за бягане.Както и миналата година, може да очаквате от “тропиците” – прогноза за времето за събота съобщава 31 ° C, а водата е 21 ° C.

В CZECHMAN ще пропусне целия шест състезатели по триатлон, който миналата появили в основните категории за мъже и жени на подиума. Връща да се застъпи за предимство на мъжете, ветеран Петър Vabroušek (Титан Trilife е и шампион на 2010 и 2011 г.), Вторият в миналата година Ладислав Дворжак (Ekol Elite TT) трета Любош Carpenter (БКП).

“Първоначално, сегашният европейски шампион на тази писта, Филип Оспели, също трябва да бъде стартовата надпревара за второто място. Но той се отказа, има нещо обратно.Това е на първо място в насипно състояние “уведомява Петр.

Dvaačtyřicetiletý Vabroušek беше на май Krušnoman до дванадесети, и по този начин ще очевидно предпочиташе както преди.

” нито той става по-млади и по-различни раси има относително много. В допълнение, кратки състезания като нашата за него не е съвсем наред, специализирана в дълго. Но ако топлината, силата ви ще покаже “, казва Петър

Националните шампиони могат да залагат на много добро място за двама:. Йоан и Павел Wainer Petrásek. Wainer спечели Krušnoman Petrásek и наскоро беше на второ място в duathlon Банките, които също организира раздел Пардубице триатлон.

“Джак определено трябва да бъде в предната част, дори и ако тази прогноза не го показват, напълно. Павел е нашата нова сила, ще видим как се бори с него.От топ 10 би трябвало “, смята Питър.

доклад Пардубице в CZECHMAN допълнение между другото. Аз Централните Jan Vodehnal и Павел Kašpárek (роден 1961 г.), който в своята възрастова категория, то ще устои на конкуренцията.

жените най-вероятно ще се състезават за титлата миналогодишният победител Ева Potůčková Ленка царе, които се завтече трета миналата година.