Европа доминира в Барселона, побеждавайки Ювентус 3: 1 във финала на Шампионската лига

Той изтича определено време, се приближи до края на големия финал, когато Барселона започна последната атаката. За противниковата защита счупи Неймар, който преодоля третия изстрел земята и вратарят Буфон реши – 3: 1.

Турският рефер Чакър тогава той дори не се затопли и да сложи край на мача. В последния съдийски сигнал задейства голямо празненство, което ще бъде в Каталуния продължи за дълго време.

След това капитанът Шави, който започна последния мач за Барселона взе лъскава чашата.

“Ние сме шампионите! “изигра известна песен от кралица, победителят от които вероятно никога не се уморяват. Конфети излетя във въздуха в цветовете на фенове на Барселона по трибуните скандираха защитник съкращения Пике в Landmark мрежов порт.

Барселона има впечатляващ сезон.Тя спечели испанската лига, домакинска купа и сега и Шампионската лига, така че тя завърши така наречената тройна. През изминалата година, но в напълно завършен вид без трофей.

Всичко започна, когато най-гледаното човек в събота вечер в четвъртата минута Меси отбеляза от кръста преместен мача от лявата страна. Достатъчно за половината от олимпийския стадион, който махна Барселона да започне да пее еуфорично: “Мейес! Mééés! “И дори феновете не знаеха какво скоро ще се случи. Алба веднага е подслушвала до Неймар, че може да завърши, но…

……предпочитат да държат топката и преминават към Иниеста, който го е дал, за да по-добра позиция Ракитич. И лявата ръка с преглед и безкомпромисно преодоля вратаря безпомощен Буфон

Целта за 1 -. 0!Треньорът Енрике, водещ Барселона за първата година, скочи на страничната линия и пое ръцете си. Заместници, както и феновете, крещяха с ентусиазъм, а останалите каталунски играчи скочиха на щастлив хърватски шутър. “Най-важната цел на една кариера!”, Той се радва. Четвъртата минута бягаше и Барселона бе на петия етап от Шампионската лига. Най-престижният клубен конкурс в света бе спечелен през 1992, 2006, 2009 и 2011 г. Няма екип през последното десетилетие, който е по-успешен. Барселона потвърди ролята на любим. Тя беше по-добра, по-опасна, по-видна. На италиански противника е добре подготвен, и от началните минути, той създава предимството.

Но в крайна сметка победи nedokráčela умело като първоначално може да изглежда.От друга страна, след прекъсване дори да доведе до известно време уплашен.

Ювентус беше успял да се справи. Бързо действие завършва с Тевес, чийто опит блестящо извади вратаря Тер Stegen. Въпреки това, само свободната Мора, който dorazel гол.

Младият испански нападател с радост се плъзна на колене и го потупа по гърба съотборници. Той все още имаше шанс да защити миналогодишната титла, която дори стигна с Реал Мадрид. Но треньор Алегри остана спокоен, не преминават през емоции.

Тъй като, ако той знаеше какво ще се случи по-малко от петнадесет минути по-късно. действие Накала отново Меси, който е извлякъл атака от средата на терена. На ръба на района и уволнен Буфон започна точно преди инерция Суарес.Уругвайският нападател рязко отсече шансовете на Ювентус.

“Когато влезеш в отбор като Барселона, нали знаеш, че трябва да спечелим. Това успяхме днес и аз ще изпълни голяма мечта “, каза Суарес. “Но мисля, че днес ние имаме за нашето представяне заслужаваше да спечели.”

Не е имало драма да бъде избегната, ако отборът Торино имаше Буфон. Опитен вратар, който този път да достигне първия си триумф в Шампионската лига, Ювентус държи дълго в играта. Може би при една бърза изстрел Alvésově показа отлична отразяващ лечение. Съветвам ви да се опита Неймар и Суарес, чийто голям шанс за спиране след почивката.

Ако не беше Буфон, беше решено да направите пауза. Ювентус не стреля и често греши противника си.Той не се получи до скорост, в един по-последователен натиск.

Но това не означава, че те не са имали възможности. Не можеше да ги докара докрай. Нападателят Тевес прострелян в началото на мача над портата, и неговия съотборник Видал добре контраатака и Morata след двадесет и три минути, изпрати топката в непосредствена близост. Маркизио стреля силно, но отново, над гредата.

Първият изстрел към вратата на италианския шампион нарези в 44-та минута. Marchisiův опит, но не е имал власт и освен това, насочена именно към вратаря Тер Stegen, който е бил по това време почти няма работа.

“Ние вярвахме, имахме шанс и можем да спечелим. Но в крайна сметка ние трябва да признаем, че по-добрият отбор спечели “, заяви Буфон.

След почивката, а Ювентус и се установява за кратко влезе в мача, но Барселона не мога да взема пети триумф.Погба беше точно над портата и Ter Stegen гледаше други възможности.

Барселона, от друга страна, вдигна последния 3: 1 от последното събитие и стартира великолепен празник. Отново е най-добрият отбор в Европа.