Защо Луис Адриано ще стане новата звезда на “Спартак”

Лика е демон. Защо Луис Адриано ще стане новата звезда на “Спартак”
Името му в новината със сигурност ще ни притеснява.

В мача за Супербоул Луис Адриано изигра само две роли: високопоставен футболист и провокатор. Той беше важен детайл на Масимо Карера: движейки го от фланга до центъра на атаката, италианецът варираше между 4-4-2 и 4-2-3-1. На ръба на бразилеца не само е нападнат, но също така се практикува в защитата, красиво помете съперник “дъга” и отбеляза в неговия стил: откри пас зад гърба си, той се ускори и отбеляза.

Лика е демон. Защо Луис Адриано ще стане новата звезда на “Спартак”
Снимките: Spartacus, R-Sport, Sportbox

Но футболът няма да бъде футбол, ако играчът бъде запомнен благодарение на една игра. Освен това никой не си спомни играта на Адриано. Бразилецът скъса омразата на всички фенове nespartakovskih за гмуркания и провокация: попадащи в собствените си и други наказания, замалко да доведе до подножието лицето Джеферсън Farfanu и най-накрая удари два пъти Дмитрий Тарасов. Когато играеш за най-мразеният клуб и обсъдени на страната, след като универсален възмущение удвоява, а на този фон, Адриано откри резултата и се затича да празнуват, ако любовта яде единия край на стадиона и омраза, от друга. След тази вечер, той се гарантира, ако не е основният, а след това със сигурност втората MVP на мача след някой знаете, защото той е намалил Heavy Metal и спаси обречен мача на тъга.

И така да е, на следващата сутрин бразилецът измива кости от вчера мач и в същото време припомни на всички грехове в Русия, особено диамант целувката на първия мач за червено и бяло. Тази среща беше трудно да не си спомня, след като дебютира с “Краснодар”, той също се превърна в герой на срещата – отново и за играта и за поведението. Блестящо отвори под трансфера за гърба и вкара първия удар на вратата, а шумът около мача се разпадна благодарение на футболния контекст. Предполага се, че някаква свръхестествена сила, която живее в ромб и е охранявана от лента, все още не я прие напълно.

Адриано имаше няколко мача поради травма и вкара само три гола, но всички те са в най-важните игри, луди емоции предизвикват и помни дълго време. Бразилецът имаше много време, за да докаже, че е истински шоумен, на когото липсва руски шампионат. Подреждането на презентацията на автора през последния сезон не се е случило, в началото малко хора не му позволяват да го прави.

Ще видим неговите цели и ще променяме позициите си на терена повече от веднъж, защото неговата роля в терена е изключително важна и индивидуалните му умения са на високо ниво. Karerra обича да пренаредите схемата е не само в зависимост от противника, но просто да играят с топката и без топка – контрол на 4-4-2, избор – за 4-2-3-1, с която тя е по-лесно да се запази линията. С контрола на Адриано е по-свободен от Зе Луис и следователно – по-непредсказуем при избора на позиции и посока на движение.