Златна каска като колан. Тазгодишният бар е наистина висок, казва шефът

Известният трофей утре, но днес следобед с изключение те се справиха още 29 спортисти, включително Sevens чехи. Начало феновете ще могат да й се насладят между тях за първи път от 2014 г., липсва най-доброто домашно ездач Вацлав Milík, което е в допълнение към svítkovském верига детството дома си.

“Мисля, че startlist е много силен”, размишлява Erban , “Може би руски Laguta момента води на Европейското първенство и държи рекорда на писта тук. Това ще бъде тъмно коня на състезанието “, отбеляза още един сериозен кандидат за каската. “Пристига Дейнс Андерсен и Кенет Bjerre, който сега работи много добре, като полюс Холт. Васек Милик ще има много труден завой до финала. Той не само може да заложи, че знае маршрута, но трябва да се подготви за 120%.Много бих искал да спечеля, но барът е наистина висока “, казва Erban

.

Начало Star Milík е Lauf

Milík според него, в страхотна форма, въпреки че той напълно излезе уикенд последното състезание на полската Ekstraliga за Vratislav Спарта, с когото се поддали Leszno.

“Ако не беше Vasek и Брита Woffindena, те не бяха на финала. Това бяха двамата. Във Вроцлав имаше ужасна пътечка, нямаше как да се изпревари. Когато стартът се провали, беше нарисуван “, казва Ербан. – Не го приемам като вашето прекъсване. Преди първенството в Дивишов трябваше да се види в лауф.И аз вярвам, че ще го покаже на публиката “. От 2001 г., когато австралиецът Лий Адамс успя, никой от шлема не успя да спечели два пъти поред. Емил Сайфутдинов има добър шанс за повторение.

“Емил е водещ в продължение на години, само че често е бил ранен. В противен случай това е комета “, казва Ербан, но Матей Жагар, който спечели последните две Гран при на Германия и Швеция, вероятно е най-добрият. “Златната дълга” няма да бъде първият път, а Свитов скочи от Пардубице. “Той ще хапе. Винаги му казвам, че той спечели последния словенка през 1930 г.Освен това, преди година каската спечели хърватския Pavlic, така че вие ще искате да се обадите, има съперничество “, очертава Erban.

Златни Каска традиционно предшества ездачи Световно първенство под 21 години (приключиха вчера след затварянето на партия) и Златна лента младши с вграден Jawa Cup, чийто 43-ото издание ще се проведе днес в 14 часа.

директор Erban година startlist сгънати, така че да се повтаря млад plochodrážníci в петък, като сред тях има много професионалисти.

“искаме да дадем на нашите шофьори шанс. Това е начина, по който ще бъде открит раса “, каза Erban.

Лентата трябва да бъде предимно облачно до облачно време каска, но се надяваме, че без дъжд. “Специално за никакъв дъжд. Аз съм оптимист.Надявам се, че Господ ще ни обича “, казва Ербан