Изведнъж започна да се промъкнат странни цитати, че “Динамо”

Изведнъж започна да се промъкнат странни цитати, че “Динамо” не могат да се движат в нов стадион в парк Петровски, трябва да отвори врати през есента. Gendir Евгений Muravev започна да обвинявам разработчикът на непознато решение: “Може би хората са решили, че живеем отделно и контакт не трябва да се посъветва. Забравили са, за кого и за какво е издигната арената. Ако това продължава, тогава – ще помоля да ми простиш – ще играем другаде. В крайни случаи има и Лужники. Проблемът е, че има такъв финансов модел; и не разбирам кого се строи стадионът. ” Положението побърза да успокои членът на управителния съвет на “Динамо” и първи заместник-председател – председател на VTB Bank Управителен съвет Василий Титов: “Винаги сме изхожда от факта, че на стадиона в парк Петровски – това е началната стадион” Динамо “, и няма друг разбиране никога не сме имали “.

Въпросът с стадион все още е отворен, но преди няколко дни, “Динамо” има друг проблем: в клуба забранено да регистрират нови играчи, дължащи се на дължимата от Jan Mwila, който не е похарчил за “Динамо” един мач, но не успя да честно спечелените сметки. Клубът е наказан, а в много скромен бюджет на отбора той ще бъде напълно неподходящ.

Амбиции и цели

С настоящия отбор, за да разчитате на решаването на сериозни проблеми, “Динамо” ще бъде трудно. Изглежда, клубът все още не е решил какви са готови да претендират. Нека цитираме две различни от тези като Погребняк и целта, цитирани от представителите на учреждението Динамо. Това е, което има значение на главата на обществото “Динамо” Владимир Strzhalkovsky: “Задачата няма да е прекалено амбициозна – трябва да бъде в диапазона от 8-ми до 12-о място. Все още не сме решили проблема с възможността да играем в европейска конкуренция и все още сме подложени на санкции за нарушаване на финансовата честна игра. Преди да решим този проблем, борбата за място в европейския конкурс няма смисъл. Дори ако отборът ще постигне това чрез силата, ние все още се получи отказ от лиценза за УЕФА да играе в Лига Европа, не е нужно всеки “Динамо”, или Русия. ”

– Меси не дойде при нас, Роналдо – също. Какво да очакваме от “Динамо” след завръщането? Снимка: VTBRussia, RT на руски, R-Sport

Тази фраза беше възпроизведена от нашите медии на 27 юни. Две седмици по-късно, генерален директор на клуба Евгений Muravev рязко вдигна “Динамо” бар “Когато поставя задачата за сезона, казахме, че всичко зависи от екипа: ако искате да се говори в Купата на европейските шампиони – пробие. Така че целите съответстват на възможности, включително финансови. Ръководството е решило всички проблеми с УЕФА, няма повече въпроси за честна игра, всичко е уредено. Динамо има “принципна задача” – да бъде в таблицата над “Спартак”. По-висок ранг “Спартак” през изминалата сезон не е било възможно математически, но дори ако клубът не защитава титлата, “Динамо” е малко вероятно да се гледа от върха.