Имахме страхотен ден в нападенията, погълнати от помощника от Оломоуц

За изненада победата на единадесетия Mory 4:. 3 след нападения допринесли гол в редовното време и решаващ наказание

обезщетение Неговата при резултат 2: 2 в срок 23:31 предизвика скандал. Той показа не само бърз приплъзване, но и акцент в стрелката, типична за носеното от страната кленово листо. Našlápl да избяга přebruslil колебае куотърбек Linhart шайба и избута извън линия с него и пазач лехи в.

СЪДИЯ upažili, като че ли да се дължи на компенсиране цел клетка не признава.капитан Оломоуц Мартин Vyrůbalík но е убеден, да се консултира с videorozhodčím: диск беше зад линията преди клетката изместен от леда

“Това е добре да дойде на ум”, въздъхна Лас!. “Мислех, че видеото, или не.”

Simon Hrubec се оплака: “шайбата е някъде под нас, така че аз не смеят да коментират. Имах обръч, защото това беше доста опасна ситуация и имаше малко здраве. Съдиите обаче признаха “.

Тршинец прибра четири пъти всички точки на първи подценява Оломоуц крепост от стомана паднаха.

не можа да устои нашествия Hanak. Буквално. Дузпи се превърна в три от четирите: в допълнение към Sundhera удари и Уилям Буриан и Дейвид Ostřížek.За производителите на стомана преодолеят голям Бранислав Конрад един.

В допълнение, те са имали Hrubec след sóloakcích prostřelil LAS Еберле.

основава “Гости паузи. Те го направиха добре. Съндърър имаше първа победа в първия изстрел, но в останалите имаше шайби. Те го направиха добре – призна Хрубек. – Просто паднаха там. Понякога давате пет от петте, а понякога имате петнадесет и не давате нищо.Нищо голям, не бих погледнал “, той сви рамене Тршинец защитник Владимир Рот, който блесна с два гола и асистенция.

” Имахме страхотен ден стрелба в престрелка “, усмихна се той Оломоуц помощник-треньор Зденек фишек. “Ние бяхме в тях успешно, което е за играчите, насърчаващи за следващия двубой, защото имаме нужда от точкуване удар”, изглежда утре (17.00) вътрешното битка с Спарта.

Вчера той войнствено mančaft комплимент, въпреки че любимата кацна на Конрад тридесет докато Хрубек се изправи само с деветнадесет опита. “Имахме много сили да свирим. Оломоуц играеше назад, силни момчета, така че дори за нашите нападатели това беше тежък мач.И те имат отличен вратар, който той знае, “помете Рот комплимент Конрад.

” Играхме отговорно, воюваща подадена са посветени и честно представяне “скъпоценно фишек.

Оломоуц можех вземат всички точки, но Lašův намеса на третия период успяха да реагират бързо на Мартин Ружичка. “В първия период ние плахо влезе решаващо влияние върху развитието на играта беше втория период, оцеляхме отслабва. И все пак те отбелязаха третата трета, “каза Mottak. “Това беше решаващо. Трябва да благодаря на играчите за големия спектакъл ”

Třinecký помощник-треньор Марк Zadina кимна:”. Оломоуц играе хокей неприятно. Те не ви дават нищо безплатно, вие натискате в ъглите, но ние не започна добре. Важното е, че не използвахме силата на играта.Освен това събрахме един, който вероятно беше от решаващо значение. “