Какво означава това, ако условен Челси продаде условно Azar за 150 милиона евро?

Какво означава това, ако условен Челси продаде условно Azar за 150 милиона евро?

Това, че много условно “Челси” Еден похвали в почти една трета от екипа (29% от стойността на Transfermarkt), докато други не са съгласни и са избрали да се вдигне. И ако се брои печелившите целите и асистенции, тя може да се окаже, че Eden наистина може да донесе много точки, а след това на разходите и в двата случая са били оправдани. Но това не гарантира, че на новото място той ще играе по същия начин. Трансферните разходи са мярка за това, което вече е било, а не какво ще бъде.

Разбира се, значението на играча за отборите, в съответствие с техните собствени, трябва да се потърси не в абсолютно изражение и в относителна връзка с бюджета, или така наречената “пазарна стойност”. В един идеален отбор на 23-взаимозаменяеми играчи са на същото ниво, на цената на един от тях трябва да бъде равна на 1/23 от разходите (Азар, между другото, при такива обстоятелства трябва да отидат някъде за 22 милиона евро). Но- ние ясно да видим как в такъв случай е по-ценно или по-малко осезаеми статистика на головете, изпраща, добро инсулт и други неща, които в очите.

Може би затова Арсен Венгер не бърза да купува спонтанно мигащите звезди и работи с младежите.
“Бавария” и продължава да добавите тази събота именно уплаши Мадрид “Реал”. Дортмунд “Борусия” няма абсолютно никакъв шанс, и то става все по-ясно, че да се борят за титлата “пчела” далеч.

Домът превишена противник в повече или по-малко всички статистически мерки: 18-9 над натъртвания, 71% -29% в притежание на топката 92% -80% точност при преноса, 11-5 на кон спечели изкуства. Не е ясно какъв мащаб чудо щеше да се случи с “Борусия” е загубил поне не с трошене на полувремето.

Ариен Робен бе спрян тази нощ и направи 8 удара. А широчина на атаката “Бавария” е помогнал да се създаде един чифт халфове Видал Алонсо. Удвоете те са направили 30 дълги пасове, от които 25 са били точни.