Какво, по дяволите, правя? победителката беше Серена У. в финала със Сафарова

“Какво, по дяволите, правя?”

Огромен писък разгневи централния двор в Париж. Думата “чука” (което може да се преведе далеч по-остър) лети наоколо още няколко пъти.

Серена Уилямс, измъчван от края на турнир грип, дойде в последната битка, за да стесните. Въпреки че доведе до 6: 3, 4: 1 и 40-15, вторият сет загуби. “Бях разочарован, разгневен на себе си.” Драма уреди 28-годишен роден от Бърно. Сафарова смело се е борила с 33-годишна тенис звезда. Двете дами предложиха на аудиторията чудесно преживяване, някои големи обмени. И двамата заслужават аплодисменти. Но по-младата от известните сестри на Уилямс потвърди, че няма да се ожени. Никога. Никак не. В решаващия трети сет, резултатът стана шест последователни мача. Тя крещеше.Отново тя изпищя, сега вече не е глупава. “Хайде!” След меча той разпери ръце към небето, пусна ракетата и накрая се усмихна. Доминиран трети път Ролан Гарос, броят на турнирите от Големия шлем триумфира на 20-ти да се развие за Още само имат двама играчи -. Щефи Граф на Германия (22) и австралийския Маргарет Корт (24)

“Спечелване на двадесетия титлата тук в Ролан Гарос за Аз съм специален. Не мога да повярвам. Аз съм много щастлив “, каза Серена Уилямс пред съда.

“Аудиторията е прекрасна тук. Бих искал да благодаря на всички мои приятели, семейство. Благодаря. Обичам те много! “33-годишна американка беше преобладаващо на френски език, а Париж имаше собствен дом няколко пъти.Нейният треньор и бивш партньор в живота Патрик Mouratoglou е френски.

Разбира се, Уилямс повтори няколко пъти, че той работи усилено в играта много. Сафарова даде основания за подкуп, когато играе на съда. “Люси играе наистина добре”, той похвали чешки съперник.

После взе стил от ръцете на Мартина Навратилова, осемнадесет победител от Големия шлем, American на чешки произход, Сюзан Ланглан купа. Сребърният трофей се издигна до небето. Изглежда, че Серена Уилямс щеше да бъде безсмъртна от време на време.

Вулгарността е забравила, сега победоносните думи на победата идват. Той кликва върху хиляди светкавици.. Shot двадесет пъти шампион пътуване по целия свят и в семейните архиви ще бъде от голяма полза

Sick Серена: Искам да се прибера леглото

На пресконференцията Серина Уилямс използва любимите си вицове и тя отново беше малко разочарована. Тя също говори за здравословни усложнения, последните 48 часа бяха кошмар за американците. Заболяването се опитва да “vyležet” в леглото, с лекари и fyzioterepauety чудят как да се съберат.

“Когато имате настинка, вие сте просто погрешно. Но грипът причинява болка на цялото ти тяло.Това е точно това, което преживях “, каза тя. “Точно както след полуфинала, а сега аз нямам енергия и аз искам да отида направо в леглото”, каза тя Серена Уилямс.

“Но това няма нищо общо с факта, че аз съм тук пет пъти загубиха първия сет. Не играех, както трябва да играе Серена Уилямс. “