Как да гледате Олимпиадата в САЩ … всичките 6,755 часа от нея

Това е почти тук. (Е, технически, тъй като футболът започва в сряда, но нека не разделяме космите.) Олимпийските игри в Рио официално започват в петък и ако се наслаждавате на гледането на спорта по телевизията, вие сте в истинско отношение. Как мога да гледам?

Има една мрежа в САЩ, която покрива всичко това: NBC Universal. Всички действия от Рио ще попаднат под NBC чадъра или, може би трябва да кажем, паун: ESPN, например, няма права за игрите и ще може да показва най-важните неща. Това означава, че NBC има монопол на живо от Рио, а има много неща, които да видите: 6,755 часа програмиране на всички – около 356 часа покритие на ден (и впечатляващо постижение, имайки предвид, че има само 24 часа на ден). 2016 – пълен график за събитията Прочети повечеГрейт!Така че аз просто се превърне моя телевизор в NBC канал, а след това?

Не съвсем. Независимо от това, че има достатъчно спорт, за да се разклати, няма да означава покритие на главния канал на NBC. Както и с Олимпийските игри в Лондон през 2012 г., NBC ще излъчва ежедневно шоу в най-добро време, между 20:00 и 24:00, което трябва да се отличава с най-доброто от действията на живо и кръг от най-големите истории в деня. Има и шоу на Олимпийските игри през деня, между 10:00 и 17:00 часа, и късно вечерно шоу между 12,35am и 1,35am.So къде друго да гледам?

NBC Universal притежава куп други телевизионни канали, където можете да гледате почти всичко, което искате. Браво, например, е домакин на олимпийския тенис изключително между 9.30 часа и 22:00 часа, в интересен преход от Шах на залез и РХОК.MSNBC има мъжки баскетбол, ръгби, футбол, волейбол и водна топка; и Telemundo, CNBC и мрежата на САЩ също показват часове и часове покритие на различни спортове. Плюс това има NBC Sports Network, която ще има още по-живо покритие. А какво да кажем онлайн или на моя телефон?

Отново много, за да видите. NBC създаде специализирания сайт nbcolympics.com, където можете да гледате всеки час на екшън на живо от Рио и е подходящ за любителите на спортове, като например модерен петобой и вдигане на тежести, които може да се борят да играят в премиер време. Можете също така да гледате всичко на телефона или таблета си чрез приложението NBC Sports.But няма абонамент за кабелна телевизия

Е, това е проблематично. Що се отнася до Олимпиадата, сделката е: ако имате абонамент за кабелна телевизия, ще бъдете добре.Абонаментът за NBC (можете да опитате учтиво да запишете вход от семейството или приятел) ви дава достъп до всичко – всички канали, всички животински обекти, всички приложения. Можете буквално да гледате всеки час на програмиране, ако имате достъп до NBC – при условие, че имате 16 двойки очи – но ако нямате абонамент за телевизията, това е трудно. Но има ли начин?

Е, ако имате телевизор, но няма кабелна кутия, можете да включите антена към телевизора си и да гледате безплатно покритието на NBC или Telemundo. Може би няма да видите цялото действие на живо, но ще получите най-доброто време и ежедневното шоу, което е нещо. Алтернатива може да бъде да се рекламирате с услуги като Sling TV или Playstation Vue [Sling предлага на абонатите седемдневен безплатен пробен период, което означава, че можете да се регистрирате, да разгледате половината игри безплатно, след което решихте да не продължите. След това можете да прескочите до Vue за още един безплатен пробен период. Той предлага седемдневна безплатна пробна версия, преди Sony да започне да ви таксува, на минимум $ 40 на месец. Можете също така да се регистрирате за Sling за един месец за $ 20, а след това да го анулирате след края на Олимпийските игри , За съжаление обаче, долната линия е: ако нямате абонамент за платена телевизия, ще бъде трудно да гледате Games.Oh no.

Чувам те. Най-малко часовите зони работят в полза на американските зрители (най-малко на източното крайбрежие), така че не би трябвало да повтаряме общата вечеря на кучето, която обхващаше Лондон през 2012 г. Решението за закъснение на основните събития от Лондон беше нещастна и предизвика широкоразпространен гняв.Добавете твърде много реклами, някои неудобни коментари и живи потоци, които буферират безкрайно…Мрежата се обърка толкова рано и често се роди нова хашиш – #NBCFail – 100. Олимпийците да гледат на Рио 2016 Прочетете повечеНай-просто се надявайте това е по-добре този път. Кой представя?

Боб Костас, който определено не получи олимпийски розови очи от неуспешен инжектиране на ботокс преди две години, ще повтори ролята му на основна котва за вечерното покритие на NBC. Кардашийският довереник Райън Сейкърст – вероятно леко левия избор, въпреки че се появи в Игрите през 2012 г., ще бъде домакин на шоуто в късна вечер, а ветеранът Ал Майкълс, известен най-вече за разговори с NFL игри, ще бъде включен през деня и събота и неделя.Редомният Dan Patrick и отличната Ребека Лоу, които може би знаете от покритието на NBC Premier League, също ще са на разположение, за да придадат своя опит. И кои събития трябва да се грижа?

Къде да започнете ? Има толкова много, за да се наслаждавате, че е трудно да се отпуснете. Но американските зрители могат да се насладят на Симон Бейлс в гимнастиката от неделя; и американският баскетболен отбор на мъжете ще се съпротивляват срещу Китай; Майкъл Фелпс, най-украсеният олимпийски играч на всички времена, който се състезава в четвъртия си Игъл, започва своята кампания в понеделник в басейна. Пътят и полетата стартират в петък 12 август, а мъжкият 100-милименен финал – Джъстин Гатлин в Уейн Болт – е два дни по-късно, вечерта. Бъркайте нагоре: тя трябва да е дива.