Кейн е отново контузен сезона лигаменти за него, но не спира

Хари Кейн зад подробен преглед на глезена и резултатите са доста положителни. Нападателят на Тотнъм има през този сезон е втората проблеми време с връзки, според първите доклади, обаче, не трябва да бъде сериозен проблем през есента, като представител на английски лига година завършва …

Kane есента пропусна седем седмици и този уикенд той става фатално Cup дуел с Милуол в който петлите спечелиха висок 6: 0th Тотнъм звезда се оттегли от правото на мач в самото начало и медиите бързо започна да се спекулира за евентуалното края на сезона.

“Можем да потвърдим, че Хари Кейн време на мач в неделя с Милуол претърпя сухожилие контузия в десния глезен”, каза Тотнъм днес.

“Раната е подобна на тази, която е далеч от дуела с Съндърланд миналия септември, но не се счита за сериозна. Хари чака рехабилитация Център за обучение, по време на която той ще бъде под наблюдението на медицинския екип,” каза Тотнъм допълнително.

Тотнъм напред е взискателен към края на сезона, преди него във Висшата лига е дом на втората позиция. В играта остава в Купата на ФА силите за полуфиналите мярката с Челси.