Козак след мача с Латвия: Приятелските мачове вече не играят за резултата

Търнава. Те заемаха отбранителната борба на противника, но той им се противопоставяше. Словашки футболисти направиха първия си междуправителствен мач 2016 в петък с Латвия 0: 0 в Трнава.

отделения национален треньор Яна Kozáka е следващия вторник е В друг подготвителен мач в Ирландия (Дъблин, 20:45 CEST). //

Пресконференция на J.Kozko след Трнава с Латвия. Публикувано от Асоциация словашки футбол на 25 март 2016 г.

Треньор Козак на пресконференцията след мача, изразена с усилията на задоволството си отбор, но го дразнеше неефективност:

“Днес не приятелски мачове не са. това са мачове, които се играят от резултата Просто да подложат всичко това да върне един гол имахме някои добри фази, но на финала бяхме nedôrazní и най-накрая го завърши 0:.. 0.Нашият подход беше професионален, не позволихме на конкурента нищо. Направихме много добър футбол. Срам не можехме да вкара, когато водещите играчи на него ще доведе “, каза 61-годишният треньор домакин гаден само два пъти, а това от здравен предпазна мярка, подкрепата Мартина Škrtela и Mareka Hamšíka Михал Ďuriš не беше на върха произнася СНИМКА:.. МСП – Габриел Кучта

“Нямах намерение да се променям днес. Само ако е необходимо здравословно състояние. Исках да видя играчи като правиш по време на целия 90 минути “, каза той.

В основата е представена в междинния формирането на двама млади мъже Патрик Hrošovský и Ондрей Duda.

” Pečovský на Куцка те имаха проблеми. Исках да дам творчески играчи там. Те също потвърдиха, че са могли да гледат.”Според треньора на лятото ЕВРО във Франция, най-близкият мач в Ирландия ще бъде много по-привлекателен.

“на мача с Ирландия ще бъде по-привлекателна за публиката, защото няма да има два отбора искат да играят. Ще има и по-висока степен на разгръщане, повече вълнение. Това е логично. В Ирландия ще имам място и за други играчи. Те също имат качество и искам да ги изпробвам. И за по-дълго време. Прочитам шест или седем промени в базовата линия “, заключи той.