Кралският голф клуб в Mariánské Lázně е от 110 години

“Това означава голяма радост и велика ангажираност за нас в същото време. Ще направим всичко по силите си, за да спечелим всичките си титли “, казва Милан Весели, обещавайки своя клуб. Кралицата не е била придобита в Марианске Лазне от кралица Елизабет II на Великобритания. през 2003 г. само.

Само откриването на съда от крал Едуард VII. и годишнината от 110 години от основаването на клуба през тази година ще бъде в Марианске Лазне пиковия сезон

Abbot вместо суверенните

написа до 21 август, 1905, това е понеделник, шестнадесет часа в следобедните часове, когато церемониалния старт е на път най-голям владетел на целия свят, чиято империя слънцето никога не залязва. Британски крал Едуард VII.но също така е малко едър, така че на церемонията по стартирането ръка пръчка в ръката си тогавашния игумен в Warm Гилбърт Хелмер, който прати топката в елегантен движение далеч около четиридесет метра. Този курс е открит през Марианске Лазне.

Оттогава лятото минава сто десет години и клубът годишнината им в сътрудничество с чешкото голф федерация ще напомня. По традиция в деня на създаването си, тя ще бъде Cup турнир на краля организирана предимно за членове на клуба.

Един ден по-късно клубът организира друг турнир, този път за поканени гости. “Ние имаме редица партньорски курсове и разбира се да покани своите членове”, каза Весели.Празничен ден, а след това се затваря гала вечер в хотел Golf. “В петък вечер, но ще се комбинира с музика и празненства за нашите членове и в нашия клуб”, каза Весели.

В програмата е и празник на 22 август турнири класират на европейско равнище Чехия International Hickory шампионат. Играйте воля, както подсказва и името, в период облекло и исторически клубове.

Най-годишнината на клуба е подготвил специален плакат, свързан със серия от графични графики от Прага Lukas Долезал, че си спомня за слава на кралския клуб. “Членството в клуба ни все още е много ценно и се свързва с висок престиж. Имаме прекрасен исторически земята и да се свързва също много взаимност.Нашите членове играете безплатно или със значителни отстъпки в голф игрища в цяла Европа “, казва Весели.

Разбира се, това се отнася и за всички кралски съдилища, които британското кралско семейство от заглавието Royal в 1744 присъждат. Понастоящем преброявате такива райони по целия свят за четиридесет и шест. “Миналата година беше всички тези курсове, публикувани прекрасна книга от шотландски автор и с нас сега продадени”, казва Весели.. На рецепцията, защото přiobjednali петдесет копия на разположение публикации трябва да бъдат в следващите дни

Покани за Световната

Председателите на кралски клубове и други избрани знаменитости от европейския и световния голф също искаха да поканят на тържество в Mariánské Lázně. “Тя вдигна от нас, но астрономическите разходи за дейността”, казва Весели защо той най-накрая реши да преразгледа своята покана да празнуват и да покани в края на краищата само малко по-скромен набор от почетни гости.

Сред поканените гости като на сегашния президент на Колин Ууд Европейската Голф Асоциация, следващият президент на EGA Жан-Марк Mommer, бивш президент на EGA Дитер Usner и генералния секретар на R & A Питър Доусън.Поканата също получи президентите на всички партньорски клубове, което е повече от тридесет като по този начин Мариенбад трябва да наброяват повече от петдесет изтъкнати гости.

В rozehraného време Ролан Гарос не е без лихва, че клубът е действал за участие тържества със своя почетен член и бивш тенис номер едно в света Иван Лендъл, който е трикратен победител в турнира от Големия шлем в Париж.

играта е също така участието на Клара Spilková като най-забележителните личности на съвременна Чехия голф в света. “За съжаление, ние знаем, че тя няма да бъде в състояние да излезе Мариенбад роден Алекс Cejka, който в същото време да играе на турнир в Америка”, казва Весели

Принцът пристига

в чест на своя вековен юбилей клуб ентусиазъм посрещна Негово кралско Височество принц Едуард.Обаче още едно посещение на един от членовете на кралското семейство не се очаква в Mariánské Lázně скоро.

“Процедурата за такова посещение е изключително сложна. След като сме го преживели и трябва да кажа, че това е велик мартириум на много и много преговори и различни изпити “, казва Весели.

Председателят на клуба на Марианската лига преди това лично е говорил с принц Едуард и Чарлз по време на срещата им във Великобритания. “Казаха ми, че всеки в кралското семейство е отделил цялото си време в дневника за пет години напред.Това е огромен интерес, само един голям фен би помислил, че това семейство не носи нищо във Великобритания “, казва Весели.