Макар че “Реал” през този уикенд е много достоен да гледа срещу “Атлетико”

Макар че “Реал” през този уикенд е много достоен да гледа срещу “Атлетико”. Чрез XG почти равен, но собствениците имаше две supermoment, че те просто трябваше да осъзнае, първите чудеса на реакцията показаха Oblak след като удари Бензема, Хуан Франсиско Торес и след това чукна топката към гол линията.

“Реал” напълно защити. Въпреки факта, че топката “каймака”, собственост почти 2/3 от времето, те направили избора, тъй като много (27-27) и малко загуби в краде (17-20). Най-активно в защитата на домакините беше, разбира се, Каземиро. Бразилецът хвърли топката шест пъти и го задържа три пъти.

Каземиро също помага в изграждането. Точността на предаванията е 94%, а точността на дългите пропускания е 100%. В “Атлетико” красивото беше Караско. Белгийката успя да атакува (атакува и 3 удара) и в отбраната (6 селекции и 2 залози).

Черно-бял валяк

Белгийският трагедия на Шекспир, “Бавария” уплашен “Реал” отстраняване “Борусия”, “Барселона” няма да chempionomFoto: Opta, Whoscored

Веднъж в статистическите резултати трябва да пиша за факта, че в Ювентус няма конкуренти. Турнинките нямат проблеми нито с грандовете, нито със средните селяни като “Киево”. Всичко е спокойно, без напрежение, Хигуран чукове, Дибала блести – всеки ден.

Пауло Дибала в ролята на “свободен художник” върши огромно количество работа. Отделно от факта, че аржентинецът заобиколи отпред на атаката, понякога тя се превръща в нападател на сянка, това да стане по противника защитници изненада. За сметка на Dibala 12 точки в наказателното поле, което се равнява на индикатора на добър нападател и е възхитително за “свободен художник”.

Освен това Дибала направи 3 асистенции и 6 удара. И “Киево” много често успешно се отправи към централния полузащитник на “Обдришис” Лукас Кастро. Аржентинецът 6 пъти остави противника без работа.

Без основа – никъде

Белгийският трагедия на Шекспир, “Бавария” уплашен “Реал” отстраняване “Борусия”, “Барселона” няма да chempionomFoto: Opta, Whoscored

Юрген Клоп в мача срещу Стоук реши да даде пауза на лидерите, пусна полузащитник на терена и изпробва схемата с трима централни защитници. Но без помощта на лидери “Ливърпул” не можеше да направи много, само с освобождаването на Фърминьо и Кутиньо Червените имаха игра.

Този мач беше още едно потвърждение за важността на класа на играчите. XG за “мивка” голямо предимство, и те имаха няколко бетон момент, но реализира само една, но Котиньо и Firmino имаше не най-очевидните точки, но ги използва в пълен размер.

За бразилската двойка, атакуваща “Ливърпул”, вече казах достатъчно добре. Но Милнър, който най-сетне играеше в позицията си, беше все още редовен работник. Англичанинът направи 6 селекции и по-голямата част от отбора му беше с топката (84 точки).