Марк Фоутит прави трудни дворове, за да постави Съри на ръба да победи Ланкашир

В голямата схема няма значение, че водещият ръб на Сам Кърн е намерил пътя си обратно към Арон Лили, за да напусне тийнейджъра от “Съри” четири от великолепния първокласен първокласен век. Това е случай, когато, ако не, той отива четири по-добре и има потенциала да вкара камион от тонове. Нещо повече, Curran се справи добре с неговия екип, разширявайки поведението на Сюрей с иницииране на елегантност и предприемачество. До края на деня той не изглеждаше толкова глупав, колкото първото пет-вятърно поле на Марк Фотит за окръг след това построен на позицията Curran инженерство – 193 олово – да напуснат Съри близо до четвъртото им победи в окръжния шампионат в седем мача; забележителен обрат, след като не спечели нито един от първите седем.В началото на последния ден Ланкашър има само две вратички, за да увеличи поведението си от 10, след като загуби шест за 36. Марк Фуутит нетърпелив да отговори на копнежа на Англия за бързо ляво рамо Прочети повече

денят се спусна и спусканията изсъхнаха, Фуутит създаде такава заклинание, че Съри го подписа с огромна цена за купа. Той призна, че е бил “разочароващ първи сезон”, защото е пропуснал ранната част чрез страничен удар и имаше само 13 врати в първите си пет мача; сигурно изглежда по-дълго от осем месеца, че Footitt обиколи Южна Африка с Англия. Тук той се върна към най-доброто. Footitt има див екшън в края на ъглово бягане, отпуснати крайници и без скок, а ранното заклинание се дължи на ключовия вход, Haseeb Hameed, който се озова зад контрола на диск.След това Стюарт Мейкър се сдоби с един отзад в Лиъм Ливингстън, а Стивън Дейвис (който получи нов двугодишен договор) взе умен улов на второ място. В сянката на Срейй стоеше Люк Проктър, но големи на Нус. Два пъти се измъкваше покрай колите си от Мейкър и един полковник от Сам Корън го удари с ръце, но Проктър се качи с лекота и смаяно свали Гарит Бати силно. Той се присъедини към по-симпатичния Алвиро Петерсън и те споделиха 78, като се отклониха от това преднина. Но тогава Footitt се върна. Питърсън удари направо на корицата, Стивън Крофт беше заловен и Проктър беше хванат отпред. След като Бати отчете Роб Джоунс и Йордан Кларк в една над, Лили очерта Footitt, за да се подхлъзне.Заклинанието – закърпване на линията и дължината, но и пакета – завърши на 10-4-19-4 (което включваше две Petersen корици, задвижвани четири в първото) и гарантира, че Съри ще спечели тази игра.

По-ранното отпътуване на Курън беше много по-агонизиращо. Два топки преди това той бе изхвърлил Лили за трети път. В първия ден на деня имаше рязане, след което трикрати от граници – горница, фин поглед и капак – да се премести от 49 на 61 в три доставки на Кайл Джарвис. Също така имаше драскотина, която не противоречаше на конвенцията, а не на квадратния или на средния, но на земята. Уволнението, третото от петте за Лилей, един от четирите боулисти, които Курън бе взел за бягане или по-добре, дойде от нищото. Curran е на 18 години и не изглежда по-възрастен.И все пак тук той се бореше с изтънчеността на човек, който е направил десетки десетилетия, а никой не търси първия си. Той сподели 70 с брат си Том – който удари чифт перфектни праволинейни дискове от Джарвис, от двете страни на глезените на стоящия арбитър – след това започна с Бати. Кърран младши вече е отличен борец, който впечатли бившия треньор Греъм Форд с неговия темперамент и яснотата на плановете си като магьосничество в китките му, но изглежда, че битката му може да има по-висок таван. Разбира се, No7 е част от пътуването, а не дестинацията, докато учи играта си.