Меси не дойде при нас, Роналдо – също

– Меси не дойде при нас, Роналдо – също. Какво да очаквате от “Динамо” след връщане?
Москва “Динамо” се завърна във Висшата лига и днес ще бъде отрязана с “Спартак”. Ние сме подредени в какво състояние клубът идва на сезона.

“Динамо” отново във Висшата лига. Звучи като сюр. Но това е така, екипът миналия сезон смачка FNL, и сега започва пътуването си в елитната битка с шампиона. Сега клубът има напълно различни амбиции и задачи, а най-важното – изборът на изпълнители. Въпреки това, на изтъкнатия екип все още ще бъде привлечено сериозно внимание на медиите и обществеността. Ние анализираме какво да очакваме от динамото в шампионата, която изтича в нашето лято.

– Меси не дойде при нас, Роналдо – също. Какво да очаквате от “Динамо” след връщане?
Снимка: VTBRussia, RT на руски език, R-Sport

Състав и трансфери

След заминаването до ФНЛ от “Динамо” се втурнаха останалите топ футболисти. В допълнение към Погребняк. Сезонът в първото разделение на отбора се игра с не най-силната съставна част. Въпреки това, присъстваха няколко играчи с достоен опит в елита. Белоруков, Зотов, Панченко. Последният бомбардира толкова силно, че дори се обади на националния отбор. 24 гола в Първа дивизия – след сезона отборът бе важно да остави непокътнати всички разговори през придобиването на нападателя да го оставите у дома. Клубът е постигнал своята цел.

В “Динамо” се завърна Алексей Йонов, който прекара среден сезон в ЦСКА. Независимо от това, крилото получи безценно лигохемпионично преживяване и все още има много високо ниво на владеене по стандартите на Висшата лига. На придобиване може да се отбележи, прехвърляне на бившия защитник “Кубан” Тони Shunicha които vytsepit на “Щутгарт” халф “Kayserispor” Samba Посейте и насрещната “Krasnodar” Vandersona. Shunich играе не само в “Щутгарт”, но в “Палермо” и тествате себе си на фона на най-добрите играчи на планетата, както и преди няколко сезона Vanderson разкъсали първенството ни, а сега ще се опита да се превъплъти в “Динамо”. Що се отнася до Sow, да кажа нещо определено не е толкова просто. Десетки малко включат в националния отбор на Мали, Юри Kalytvyntsev в интервю заяви, че вижда високо ниво играч и благодари власти за неговото придобиване в тренировките.