Монако с City обещава атрактивна престрелка в отмъщение

четвърт-финал изтеглящите Двойките тази година в Шампионската лига е оставил да разкрие имената на последните два напредва. Докато Атлетико Мадрид сблъсък с германския Леверкузен има първия мач фаворит, Монако двубой срещу Манчестър Сити обещава вълнуващо зрелище, в което редица цели от двете страни ще се нуждаят. Изгодна позиция да се налага да замествам граждани, които са на родна земя смаже опонентите в ожесточена престрелка 5: 3-ти

Княжески клуб и се нуждае от марж победа от два гола, но като цяло, с най-голям брой отбелязани голове в Европа тази задача не е нужно да се притеснявате. Дори и с предстоящото края на сезона, защото Монако не компрометира трудно да се повярва потентност пред гол противника и двадесет и девет кръга класа вкара веднъж в осемдесет и четири дела. Когато се вземат предвид всички конкурентни мачове заедно, вече има списък на Монако стрелба 123 позиции. Line през бюджета, но може един треньор Леонардо Жардим do здравен статус на нападателя Радамел Фалкао.

Колумбийската Forvard, че първите осмия финалите съответстват на Манчестър намери мрежата на два пъти, а именно в края на последния мач лига срещу Бордо претърпя контузия на мускул и му сряда старт въпреки завръщането си в обучение несигурно. “Въпреки, че аз се чувствам по-добре, но все още не сме сигурни”, каза той на пресконференция преди мач Леонардо Жардим. “Окончателното решение ще изчака до утре.”

“Убеден съм, че и двата отбора се срещнат своята игри ДНК, защото промяната преди мача манталитет на отбора си е голямо предизвикателство”, заяви португалския треньор в служба на Монако. “Очаквам, че и двата отбора ще атакуват и можем да очакваме много голове. Ние осъзнаваме, че ние трябва да даде най-малко два гола повече, но като се има предвид качеството на играчите City, който може да вкара почти всяко време, ние ще обработим нужда от поне три гола.”

Offensive празник прогнозира преди мача също Jardimův колега Пеп Гуардиола, който вече след първия мач предупреди, че Монако е повече от способен на текущия дефицит на родна земя заличава. “Аз наистина мисля, че ако голяма оценка, доближава ни пропуска. Най-добрата защита е нападението. Моето впечатление на Монако е, че това е най-добрият отбор в света, това, което снимате обръчи се отнася. Те атакуват винаги пет или шест играчи са физически силен и бърз. аз ги третира възхищението на нашата борба, преди и след мен очаровани дори повече. ”

Испански треньор на Манчестър също започна да говори за възможно господство на целия Шампионската лига. “Когато се повтори изпълнението на това, което ние, представено в първия мач, ние Шампионската лига победа. В противен случай, не себе си дори и аз не мога и аз съм сигурен, че нашият реванш ще бъде отново на спектакъла. С това искам да поканя всички да дойдат на телевизионните екрани и добро забавление . “