Мръсната лига на фона. В Дъкла отново нямаше хиляди зрители

Домашната готварска печка, която чете само няколко фенове, от време на време започна да плаче. В противен случай Джулис беше по-мълчалив, смущаващ само редки викове.

Беше тъжно поглед към почти празните щандове на Julisky, които бяха само 11% окупирани. Когато имаше 924 зрители от лампите през второто полувреме, те не искаха да вярват, че толкова много хора са пристигнали. Има ли наистина лига в такава атмосфера? Не беше ли жури срещу конкурент от по-ниска конкуренция?

Не, това наистина беше 22-ри кръг на Чешката футболна лига, беше дуел между шестата и седмата маси. Така че конфронтацията на двама противници, които могат да се присъединят към европейските купи. Първото нещо е, че ще бъдат Великден.И това беше и най-непривлекателният мач от всички кръгове. Разбира се ние бихме искали да имат повече били зрители “, каза той след мача треньорът на Словакия Святополк Habanec

По подобен начин реагира и треньор Дукла Любош Kozel:.” Имаме проблем с по-голям фон. Мачът беше в 5 часа в събота на Великден. И когато четвъртък и петък са свободни, хората напускат Прага. В допълнение, вечер свири мач Славия -. Бохемианс Прага, която е може би по-атрактивна игра “

Той имаше коза право в Eden дойде повече от осем хиляди души. За такъв трафик, който ще запълни почти цялата Juliska, Дукла могат само да мечтаят.

Ниска посещение и непристойна сцена трябваше да Julisce не е изненадващо. Има традиционно малко зрители в Дюла, най-малкото в лигата.Средното посещение в Julisce е 2724 души тази година. Великденските празници и Пражката Дерби в Едем очевидно не бяха единствената причина. По-малко от хиляда зрители дойдоха при дуели с Прибрам (734), Млада Болеслав (782) и Ческе Будейовице (823).

“Това е доста зле. Но ние сме тук, за да използваме Дъкла. Имаме няколко верни души, а други не идват. Когато пристига Пилзен и Спарта, така че атмосферата е малко по-лошо “, оценено на фона аудитория Дукла полузащитник Марек Hanousek.

В този сезон, но вече отбори от челото на масата посетили, но това не е в наличност.На Спарта загубили 6348 души, което е досега най-високата посещението на Дукла в сезон, Пилзен, достигна 5083 зрители.

Дукла от напредъка й до най-високата Чешката футболна лига през 2011 г., един от най-популярните отбори.

в предишните три сезона, отидох на стадиона, който има само една голяма трибуна стръмен, средно с по-малко от три хиляди зрители. Два пъти през последните три години е бил статистически Дукла трафик на последно място

В допълнение към управлението на Дукла и ежедневието футбол работа чака дълго за решаване на трайни проблеми -.? Как на стадиона, за да привлече повече зрители