Най-добрите ученици на Ливърпул през последните години

Merseyside бъдеще. Най-добрите ученици на Ливърпул през последните години
Оценяваме младите, които могат да помогнат на Юрген Клоп в новия сезон.

Никой не се съмнява, че през лятото “Ливърпул” планира да попълни нови таланти от други клубове. Това обаче не означава, че техните ученици ще останат Klopp незабелязани. В миналото клубът бил известен със своите завършили, а наставникът Юрген Клоп майсторски знаел как да работи с млади играчи.

Германецът вече даде шанс на завършилите академията както в лигата, така и в конфронтацията на купата. Но кой взе шанса и успя да впечатли? Има ли такива, които сега могат да дойдат на помощ и да спасят отбора да не трябва да прекарват десетки милиони?

Merseyside бъдеще. Най-добрите ученици на Ливърпул през последните години
Снимка: доклад за Белина, Независим

Правилата на нашия списък са прости. Футболистът не може да е на възраст над 21 години и трябва да се е появил поне в една игра от миналия сезон. Не оценяваме кой е най-добрият в момента, но мислим кой има потенциала да стане такъв.

Почетни споменавания

Академията в Ливърпул е много активна и интересна играчи тук дори повече, отколкото можем да кажем. Ето защо, първо, ние посочваме няколко любопитни имена, които не попадат в рейтинга по различни причини.

Райън Брюстър. Победата напусна Челси на 14-годишна възраст, а през последния сезон той бе забелязан на пейката в мача от “Висша лига” срещу “Кристъл Палас”. Нападателят има значителен потенциал.

Йордан Уилямс. Полузащитникът, който дебютира в сезон 2015/05 в мача с Лига Европа срещу Мидълзбро, не игра в Купата на ФА срещу Плимут, но въпреки това му предложи нов договор. Той е на 21 години и да направи някои заключения рано. Той има една година, за да убеди Клоп в нуждата си от клуб.