Налягане? Ние сме свикнали с това. Има реле от жени, голяма чешка дисциплина

Преди три години подцененият квартет е в същото време лидер на Световната купа. Петте състезания на релето в тази зимна чаша говорят на ясен език. Трима от тях контролираха чехите, а в другите две се качиха на подиума. Rush така с номер 1, който въз основа на класирането, тъй като състезанието чаша в Руполдинг право.

Да, те ще бъдат под натиск днес.

“Но ние направихме много отдавна, тъй като първата реле, където тази година ние изградена върху тези градуса”, казва Вероника Виткова. “Оттогава се очаква да го повторим.От налягане сме свикнали “

Треньорът Зденек Vítek рецитира обичайната си реле мантра:”.. В осмо място е добро, шестият по-добре и всичко друго, което е по-горе стандарт “

Но дори и finišmanka Виткова признава: “. След като резултатите от сезона без медал то вероятно ще бъде малко разочарован”

Итка Landová момента гледа обучение и да се надяваме точна цел е да бъде на състезания в Kontiolahti наляво. Днес ще е необходимо.

“Аз знам как да стреля, просто не знам какво има напоследък в състезанията, които извършваме.Може би имам проблем с десния показалец, който не е в състояние да започне навременни изстрела “, разсъждава жената за трети път. “Така че може би аз съм сега отново намери увереност.”

Весела Ева Puskarčíková, най-младият от партията, себе си и другите убедителни: Това всъщност е просто още една за Световната купа. След това обяснява: “. Ние не искаме да признаем, че това е световно първенство, ние оставаме отворени за психически граници и не vyjukané”

Габриела Soukalová уверява: “. Палката се винаги с голямо нетърпение да”

Кой сега е се нарежда сред най-големите sokyním?

“Германия, Украйна, Русия,” изчислява Soukalová.

“Беларус, Франция, Италия,” добавя Puskarčíková.

“Шест страни могат да имат медал. Може би дори повече “, обобщава Виткова. Това е вярно.. Нека добавим още Норвегия и Полша

В историята на Световната купа все пак, празнува Чехия или в Чехословакия през релейни два медала при жените: бронз през 1989 г. и злато през 1993 година

Това е мястото, където започна всичко. В Hochfilzen те бяха трети през декември. Оттогава подиума изпада.

Днешното състезание трябва да бъде за двете чехи и подпечатана на малък глобус в тази дисциплина, първият в историята. 21-вото място определено е достатъчно. Само огромен лош късмет във формата на непоправими техническа неизправност, престъпление против правилата или наранявания, които се изключват фабрика, може Puskarčíková, Soukalová, Земя и Виткова земното кълбо, за да се подготви.

Всъщност за първи път през сезона поставя всички страни на женския релей екип най-доброто, което имат.Никой не почива този път, не пести енергия. Времето на великите експерименти приключи.

Номинациите не доведоха до големи изненади.

Руският квартет включва и сензационния световен шампион от състезанието за издръжливост Jurlova, който не беше очакван преди шампионата. Извън играта, остана Подчуфарова. Немските треньори предпочитаха Хинц преди Куммър. На белоруския отбор липсва Dubarezav, който отдавна е основен реле.А италианците предпочитат Витцио за Санфилипо.

Още на първата част ще бъде за Ева Puskarčíková дуел с звездни имена, за тяхното реле отклонява Hildebrandová, Skardinová, Bescondová или Glazyrinová.

Във втория раздел, заедно с Габриел Soukalová присъства например Džymová, Oberhoferová, Virolajnenová.

третата част ще се работи и Landovou също световен шампион Jurlovová двойна медалистка Nowakowski.

финалната част с Вероника Виткова, ще покаже разцвета на женския биатлон на Те също така се отчитат Dahlmeierová, Domračevová, Dorinová-Habertová, Wiererová, Semerenková, Eckhoffová, Šumilovová и Mäkäräinenová.

ние имаме един час и една четвърт от една вълнуваща битка.

Габриела Сукалова изложи златен и сребърен медал в мотел “Контио”.Те вярват, че ще им донесат медицинска сестра след реле. “Но да пробие напред глава не е необходимо и го свързва”, казва той.

Дори и сега тя е за най-успешен за Световната купа Чешката отбора в историята.

И все още не свършва…