На примера на най-известните звезди на световния футбол

На примера на най-известните звезди на световния футбол, ние знаем, че за да се постигне величие не е задължително приличат външно типичен спортист днес: прилича на корицата на лъскаво списание, и мускулатурата като древните гърци. Дейвис изглежда като обикновена страна момче: тънък млад мъж с неподдържани коса и podvornutymi чорапи. Той е само на 18, а Том вече е спечелил място в “карамел”, благодарение на неуморната работа в тази област, както и внимателното отношение към топката. Гледайки Дейвис се присъедини към отбора през взаимодействието “Евертън” и не се каже, че той е толкова млад.

Вилфред Нддиди, “Лестър”, на 20 години

Като се има предвид, че халфът се появи в Англия само през януари, да попадне в списъка възможно най-скоро да се обадите предварително, но bezrybe рак и риба. И изглежда, изглежда, ракът беше много нищо. С напускането на екипа трябва да спешно N’Golo Кант е ново качество opornik, който ще действа като вълнолом edakogo, унищожава бързо атаки противник. Да, от гледна точка на изграждането на работата му няма край, но с преки отговорности за подбор на топката нигерийски се справя перфектно. Най-интересното е, че въпреки посредствените обидни умения Ndidi управлява доста редовно opornika да вземат активно участие в нападенията и дори успя да се открояват победители топка.

Алекс Ивоби, Арсенал, на 20 години

Друг талантлив нигерийски се е установил в Англия, но Арсенал е много по-висок от Лестър. 20-годишният миналата година едва сега започва Дръжте Arsenom Vengerom за стартовия състав, “артилеристите”, но днес вече е пълноправен член на основния екип. Той е заобиколен от партньори най-високо ниво, като Aleksisa Sanchesa и Месут Йозил, но Ivobi управлява както темпото на първата, а скоростта на втория начин на мислене, който позволява на феновете на “Арсенал” изчисли, че Венгер изкопани още не фасетиран талант, който пропусна останалата част. Ефективността на играча също се увеличава, което не е изненадващо, тъй като Алекс има голямо влияние, което от своя арсенал, може би, може да се използва по-често, но твърде често отнемат топката от лидерите на клуба, също, разбира се, е изпълнен.