Обменът в НХЛ има платени планове. Spade: Ще изчакаме първия кръг на плейофите

Звездния флот е планирал да посети шест мача, лично се срещна около десет играчи, а други се присъединиха по телефона. Крайният срок за трансфери в НХЛ от миналата седмица серия от обмен, в който си помислих, чешки играчи на хокей, обаче, води националния отбор лесно да усложни ситуацията.

“Всички играчи са щастливи, че първенството е с нас, но проблемът е, че много от тях се промени в отбора, които ще играят плейофи. Това го направи малко сложно. Някой е ранен. Аз вярвам, че за себе си в първия кръг на плейофите екипи удрят с нашите играчи, и това може да ни даде да играем карти “, каза Спейсик репортери след завръщането си в Прага във вторник.

С повечето играчи не отговарят в но за вечеря или закуска. – Не исках да се появи много.Колко пъти имах билети в аудиторията, така че почти не знаех за това. Също така не ми хареса (като играч). Това не прави добро впечатление на клуба. Това е тяхната работа и те искат да предадат всичко. Световното първенство основно не се интересува “, казва бивш елитен защитник, който играе тринадесет сезона в NHL. – Хората, които познавате, ще се срещнат там. От друга страна, това е работа, и те знаят, че всички го правят. “Не може да бъде добър избор, мисли той,” казва той, / h3>

Звездната флота първо посети един мач в Ню Йорк, после два в Сан Хосе и накрая три в Тампа. “Знаехме, че когато бях в чужбина, щеше да има совалка.Оказа се, че аз бях всичко, което исках да видя “, каза Шпарек. Чешката република беше особено засегната от отбранителната атака. Марек Жидически се отправи към Детройт, Збинек Михалек към Санкт Петербург. Луис. И двамата треньори Владимир Ружичка имаха значителен интерес. – Все още имаме няколко защитници. Не е добре, но е живот. Вече нямаме 70 играчи в НХЛ, но двадесет и пет или трийсет. Преди имахме играчи в топ две и можехме да изберем, а сега не е така. Но имаме и добри играчи в Европа, които се оказаха в последните два мача срещу Русия. “Но има реален шанс Ян Хейда от Колорадо, който вече не планира да го представлява, щеше да пристигне на Световната купа. – Влада говореше с него.Вярвам, че Хонза е готова. Той играеше много и нямаше проблеми. Тя може да бъде един от кандидатите “, каза Спейсик, които са били информирани предварително, че Роман Полак от Торонто за турнира ще бъде на разположение.

чешките нападатели е много повече в НХЛ. “Някои от тях нямат договор и ще се борят за това”, каза той за възможните проблеми. “Но осемдесет процента от тях искаха да дойдат”, добави той. Разбира се, не представителни обучители включват, например, с Джеймс Voračka Z Philadeplhie, че трябва да принадлежат на ключовите фигури в отбора.

“Има, но Джирка Hudler, Frolík, Дебела, Мартин Erat, Милан Михалек и Hertl.Това, което видях на живо, и потвърди, малко по-форма, отколкото очаквах “, каза той.

Като Ружичка по време на инспекцията си обиколка, но нито Спейсик срещна с Яромир Ягър, който е в края на февруари, търгувани от Ню Джърси във Флорида. – Просто дойде размяната му и той беше болен. Докато бях във Флорида, и видяхме играта си по телевизията, но не успяхме “,., Каза Спейсик

Вратари ще бъдат от Европа

Докато защитниците и нападателите на НХЛ треньори ще имат представителство на интереси, вратаря очевидно не.Ондржей Pavelec на Уинипег, Михал Neuvirth от Ню Йорк Айлъндърс и Петр Mrazek Детройт също са в момента със своите екипи за прогресивни позиции в плейофите.

“Мисля, че Сали (Александър Salak) осигурява отлична производителност, така че фондацията със сигурност ще дойде от Европа. Тогава те ще видят. Междувременно това не прилича на вратаря на NHL. В допълнение, вратар донесе два или три дни преди първенството за нас е достатъчно голям риск “, каза Спейсик.Освен Ружичка многократно е заявила, че се смята за един от лидерите в Salak номиниран трябва да бъде още по-Якуб Kovář и Тройката вероятно ще стане Павел Francouz.

В момента тя не изглежда, че треньорите на националния отбор в подготовка канят младите по-малко опитни играчи като Андрей Нестрадайл от Каролина. “Лично аз мисля, че шансовете вероятно ще станат по-стари играчи. Въпреки че Дейвид Партняк играе фантастично. Би било добре, ако той си партнира с Дейвид Крейчи “, той спомена Спейсик чифт нападател от Бостън. Бруните сега са на ръба и Шивачът е ранен. “Трябва да седнем, да съберем здрави играчи и да се видим един друг.Точно както миналата година, но първенството открива млади играчи, може да се появи през тази година “, каза той.

Спейсик напусна канадски-американски конкурс през 2012 г., след като е прекарал една година почивка тринадесет сезони. Той е срещал известен брой познати. “Това направи по-лесно, защото ги познавам и знам как става. Бях доста изненадан колко много хора познавах и знаех какво правя сега.Това беше хубаво “, каза бившият играч на Флорида, Чикаго, Кълъмбъс, Едмънтън, Бъфало, Монреал и Каролина, които включително NHL плейофите изигра над 900 мача

среща през следващата седмица в Great Popovice

Сега ще Старлинг Ружичка и заедно с друг асистент Андрю Weissmann посвети подготовка за наближаващата ДЧ. В петък те се срещат и в допълнение към информацията от Обиколката на инспекция също ще усъвършенства екипа на програмата, който през следващата седмица ще се срещне в Велке Popovice.

“Ние ви нарича сега, когато бях в Америка. Имаме сесии в петък и следващата седмица ще стартираме мини-турнири за играчи, които вече са се отказали. Ще има и няколко играчи от Русия и други европейски лиги.Ще започнем бавно да строим. В началото на април два мача в Норвегия ни чакат. След това играчите ще продължат да приключи “, заяви Спейсик.

Футболистите на НХЛ треньори или ръководители ще се свържат с Вас на представителство, когато става ясно, че не преминете към плейофите елиминиране или след 1-ви кръг. – Искаме те да пристигнат възможно най-скоро. Да свикнеш с голям лед, местна среда и смяна на времето. Не е задължително да играете всички мачове. Но сега имаме повечето от играчите, които играят или се борят за него. Ние не искаме да ги притесняваме. Тогава, точно както на изхода трябва да преминат медицински прегледи, така че ще отнеме четири или пет дни преди пристигането си “, каза Спейсик.