Отличителна черта на Луис Адриано е скоростта

“Отличителна черта на Луис Адриано е скоростта. – каза агентът му Дмитрий Selyuk. – “Спартак”, който обича да доминира на полето, рискува отново да хвърли пари. Украинецът се развълнува, но студената италианска глава знаеше какво да прави. Доминиращата екипа възможността за ускоряване на бразилеца в ръцете, а любимата си техника – застане пред защитата, а в подхода на играча с топката – идиот в обратната му страна. Def не разполагат с време, за да гледате и топката, и в отделението на играча, така че липсва копие. Това е почти идеален трик за натиска.

Лика е демон. Защо Луис Адриано ще бъде новата звезда на “Спартак” Снимка: Спартак R-Sport, Sportbox

Разбира се, всичко е готино, но много малко хора се интересуват. Супербоул отново показа: футболът като игра без обкръжаващия футболен контекст привлича зле. Ако скандално известен с нещо друго освен игри, текстови заглавия и новини – твоя.

Адриано има няколко причини, поради които привлича вниманието.

На първо място, бразилския – малък провокатор в състояние да разрошва всеки противник, както и техните мръсни трикове той внимателно укрие: може цялата игра незабелязано стъпка по краката, да бута, гмуркане. Това или лишава играча от концентрация и спокойствие, като Тарасова, или дори води до отстраняването му. След като той се превърна в анти-герой на мача “Шахтьор” – “Динамо” Андрей Yarmolenko рита, и мачът завърши с резултат 0: 0, предмет на разгорещени спорове седмица в Украйна.

На второ място, бразилецът обижда слабите. Той не обърна внимание спортсменство дори срещу датския “Nordshelannda”, когато играят за “Шахтьор”. “Миньорите” даде топката на половината от областта на някой друг, но е имало бразилски го хвана и изведнъж удари целта. Не се смущава и без това опустошително отражение.

И трето, той има личен хейтър от дълго време. И не някой там, а най-скандалният агент на света – Дмитрий Селюк. “Федун не трябва да обърка заплата Луис Адриано, и хората, които предлагат” Спартак “за този играч. Защото такива хора не трябва да работят в структурата на клуба и с тях не трябва да се работи, “- той изгори агент по време на транспорт. Той критикува играча и целувката на емблемата. Selyuk внимателно primazyvaetsya на всички теми за играча и се изправя на неговата страна. Не забавете оборотите на Луис, причините за новия сезон ще бъдат много повече.