Отлично: Přežranost играчи в Екстралига е невероятно. * E с мен!

Това е няколко дни след като стана ясно, че Франсис Отлично опаковани впечатляваща кариера като треньор. Реших, че е преди месец, когато изходът се съгласи със собственика на клуба Болеслав Jan Plachy. Industry оставя страхотен играч, който е прекарал най-добрите си години в Спарта. Това доведе до три златни медала. Никой друг, след като той не би могъл да се справи. “Бих искал да я видя, но той усети,” казва тя. <р> В петък вечер, отиде на кино, за да Масарик. Франсис отличен старт на новите времена, какво три десетилетия известни. На сутринта няма да внесено аларма, нощ след мача трябваше той не болен от различни напрежения. Заспива.Сега, все още предстои да бъдат излекувани допълнително лига по хокей. Успешното Треньорът има Pifka за играчи, които просто не работят и изпълняват това, което имат. Също така на това той е отворен интервю за Sport. “Честно казано, přežranost играчи в Екстралига е невероятно. И можете да видите, “притеснява 63letému човек, който е в Млада Болеслав измества като консултант нов треньор дуо Augusta-Ujčík. <р> <силен> Кажете ми, как в пивоварната за присъдата да напусне треньорския гилдия?
“I беше ясно преди около месец. После седна и с Jan Plachy (собственик на клуба) и най-накрая стигнахме до това заключение. Взех го като освобождение, защото този сезон ми е дал много трудно време. И до Джак за мен да видя.Взех го много присърце, което най-вероятно няма да има нужда. ” <р> <силен> Защо Болеслав подкара търсенето на вашия наследник. Как наричате нови избори?
“Аз ги познавам като дете и след като съотборникът Дейвид nároďáku. Wee Aušuse с Ujčou Харесвам малки деца, наблюдавани ежедневно в Ихлава. Въпреки това, тъй като треньори знаят, това е вярно. Но те са млади момчета, пълни с ентусиазъм и в голяма хокей трябва да започне някъде. Като се има предвид възможността, че разбирам. Той го поставя като че веднъж Paul Wohl в Спарта. Един петък съм треньор младши и събота момчета. ” <р> <силен> Ти помогна Спарта до две титли в един ред (2006 и 2007). Кога за последен път сте се някога в контакт?Ако изобщо.
“Миналата година имах телефонен разговор с Petr Briza. Тогава собственик (Peter Speychal) Петър трябваше да се каже, ми се обади. Ние ви виках, но аз отказах, като каза, че той не се чувства в Спарта. Всички тези налягания … Аз съм казвал, че в моя Болеслав нищо липсва, аз съм щастлив, това е хубав клуб. След едно телефонно обаждане, че е повече или по-малко решен. Има някои опции там, но честно казано, някои от тях не са приемливи за мен. Аз в Спарта живял периодично дванадесет години áčka, направих там имам и всичко си има време. ” <р> <силен> От друга страна, затопля ви, имайте предвид, че когато Спарта се нуждае от помощ, той призовава в отлично ?
“Това очевидно е доволен.Някои фенове все още ме помнят, за които аз съм много благодарен на тях. Но както казах, достатъчно вече. ” <р> <силен> Въпреки това, единствените треньори в червено дистрес в не плейоф, това, което е в дългосрочен план параноя Спарта очите ви?
” главна роля винаги играе огромни очаквания, всеки си мисли, колко лесно е причина за титла, въпреки че mančaft заедно като гръм. Най-лошото винаги е била да се движат на първия кръг на плейофите. На полуфинала като цяло е по-лек и финали вече играе без задръжки, да бъде справедливо между двата отбора. Но нервите на четвъртфиналите, много упорита работа.В моя ден, тя беше дадена: Може да има споразумение за колко време искате, но ако nepřelezlo четвъртфиналите, ти отиде на следващата врата. Това ни треньори също отбеляза, имаше страх. Мъжът беше по-млад, разгледани в съзнанието не само на съперника, но също така и тяхното съществуване, какво ще ми се случи след това, когато от тук и ме изхвърли. ” <р> <силен> Вашите ключови играчи на това също имаше опасения, но този натиск Той е твърде втурнаха, нали? Сам си го спомням. Те бяха напълно обсебен от необходимостта да успее.
“Точно така. Имах късмет да има момчета, които са готови да се жертват за Спарта всичко. Ужасно те искаха. Žemličků поколение, Martinec, Шрек, глина, Hlaváč, ми Дейвид там.Били ли сте погледна в очите им и да ви е ясно … винаги съм си мислил, че всички играчи искат да успеят автоматично, но от това, което аз vyléčenej. Не всеки. Редица играчи означаваше повече за това, че тя е в края на сезона. ” <р> <силен> Терминът klubismus днес се присмиваха, но тя не е една фраза. Финанси пазаруване днес има няколко единици, но най-накрая реши някакъв вътрешен клирънс яде лед за собственото си клуб. Magpie в Пилзен, Čajánek в Злин, Ručinský за Литвинов …
“точно. Тези момчета бяха бившият детството спартанци, в сърцето й носеше и копнееше за нея, за да спечели. Те са живели с нея от сутрин до вечер. В момента, казва, професионализъм, но аз не знам.Сега аз ще говоря по принцип, съвременните пичове трябва да бъдат абсолютно плюсове подписват много добър договор, те би трябвало да се направи в тях, също на клуб нещо. Тя се нарича солидарност. Player трябва да се каже: Пич, аз имам добри пари, и съответно трябва да достави ”

И днес не е автоматична. , Спазването на задължението, което след това се възприема като голяма привилегия да играчи.
“За съжаление. В Болеслав имам за този сезон убеден. От ноември имаме около клуба говорят те обсъжда какво да прави. Първо, ние искахме да споделите нашата скръб за вестника, а след това не е така.За това тя трябва най-накрая ножица момчетата. Вземете канадците. От тях, то твърде много пъти театър не klubismus решаване на властта преминава от една към друга. Когато скача върху лед, те го ядат. Те научават, че дори и във фермата трябва да бъдат добре владее, в противен случай останалите ще заменят пичове от трибуните. И това е, което ми липсва от нашите момчета. ” <р> <силен> Не е лесно да се намери баланс между даващи прилично платена играч стане přežraným и доведе именно тяхната работа, за която е бил назначен. Не всяка подходяща заплата мотивира много от тях, благодарение на спре това?
“Не искам да критикувам отделни екипи или дори да се покаже.вече мога да чуете отговора, какво ще тежат на маниак … Но честно казано, přežranost на Екстралига е невероятно. И играчите могат да се видят. Alibi, апатия, безразличие … Можете да бъдете в чантата, не е ли горят в задника и borcům не ме интересува. Треньор спи у дома е бавен, за да kapačkách, нощно кутия на първа помощ и момчета са в покой. И това ме вбесява честно. Shits! Затова ви казвам, че това прекратяване поколение да разбере. ” <р> <силен> Какви са изключенията?
” Разбира се, те са, но не прекалено много. Както и да е, че е трудно за клубове да изберат правилните играчи.За да има характер, не яде, искате ли имената, състезатели, което те имат нещо зад феновете си получите вкус, казаха: Ей, той идва при нас това, че ще бъде страхотно … Но колко пъти свършва? Пич миналата заглавие, избърса nároďák, имам една добра сделка, вече от няколко години, и ще се насити. ” <р> <силни> Мениджъри често въздишат на пазара на тема přebraného. И често приятно наддават за най-малко някои големи риби печалба. Предполагам, че просто не се променя.
“Спомням си времето, когато Risum Žemličků държи в напрежение всяка година и следващата договора изскочи според това как той играе в плейофите, и как той се приземи mančaft му. Това беше капитан, който падна след držce и увещаваше всички наоколо.Това не виждате днес. И все пак, всеки вече има в устата си в първото място Чехия хокей, си бъдеще, но това е по-просто глупости във вестниците за хора. The помпозни думи и дела избяга … Благодаря на Бога, че не ще трябва да се справят с това. Аз съм от него. Току-що направи моите мнения по въпроса, и аз говоря за него. Аз нямам нищо на никого, нито да докаже себе си. ” <р> <силен> От Млада Болеслав и сина си напуска позицията на спортен мениджър. Той има също така пряка връзка с решението си и че тя не се запълни тази роля?
“Това е точно. Той не се чувстват добре. Той го намери, след всичките тези години přehokejovanej, както се казва.Може би той си представял, че малко по-различно, те видяха някои неща по друг начин, който знае. Всъщност, не, ние не го обсъдим заедно. И сега това няма значение. ”

Болеслав сте подготвени консултант-екипа треньори. Как си представяте точно след години в затвор?
“Аз не мисля, че Aušuse с Ujčou аз карам, но сътрудничеството мога да си представя. Предполагам, че те искат да знаят нещо за отбора, как да работят и да направя най-доброто от моите знания и убеждения, ще се настанят. Но те просто обратна връзка към играчите и всичко останало ще трябва да го направите сами.Аз не искам да доведе подвеждащ речта, въображението си и мина за която играчите могат да бъдат съвсем различни. Те ще бъдат тук през лятото в продължение на две или три месеца от работата на момчетата otipují, се опитват. И ако те искаха да попитам следващия, на тактика, на метод за обучение, ще ги на ръка. Или мога да направя скаут играчи противника. ” <р> <силен> Но аз абсолютно спокоен и на върха на нещата, не е тя?
” Разбира се. Разбира се, не след мача отиде в кабината и след това кажи им мъдрост от трибуните. Това е винаги най-лошото нещо, което може да бъде.Това ме срещна в миналото и на които винаги съм бил напълно завършен … Тук трябва да добавя, кредитни линии Болеслав, че съм спасен този един … На други места, които е било по-лошо. Един имаше пълна главата на него, на журналистите по време на пресконференцията, се върна в кабината и там е в теб nakulili хора от ръководството … (усмивки) Мисля, че момчетата в BOLC тя ще бъде в състояние на покой. Аз, както споменах, тя е известна още от детството. Little Aušus се качи с нас на почивка в Ихлава всички бяхме едно семейство, млада стари lampasáci държи един куп от тях заедно. ” <р> <силен> Сигурно много трогателно скорошно смъртта на Йозеф Аугуста. <Бразилски /> “беше ужасно. Трагедия. Играхме, аз дори не може да отиде на погребението.С Pepíkovou семейство сме преживели нещо. По същия начин, силно съм родила напускането на Jarda Holík, играхме десет години в една от линията, а след това ми треньор. На тези хора никога няма да забравя, прекарано с тях младостта, най-интензивните времена. ” <р> <силен> Струва ми се, че сте имали много общо Йозеф Аугуста, здрав разум, което описващ нещата такива, каквито са. Или е това?
“Съгласен съм. Aušus също казват неща, откровено и честно, не правят ненужно хокейната науката и се всяко Hauri. И го спечели с момчета три световни първенства. Това поколение е треньор в себе си нещо за по-младите, така че може да се види.Приемам това теория и науката вече е част от професионалния спорт, но прозрението и здравия разум все още има своето оправдание. ” <р> <силен> Разберете текущата си умора на индустрията, но какво ще стане ако trenéřina ще пропусне?
“смятате ли, че аз съм отегчен? Ще видим. Пролетта идва и аз имаме поставени заедно с коленете си. Аз трябва да започне да се движи, ще поиграя голф, се разхожда на зелено. Фенери, презареждане на морето. Хей, аз съм доста радваме на новата работа. Започвам хокей по-забавно. Правилното функция пенсионират … (усмихва се) Но не, аз оценявам ролята, аз също мога да кажа: Благодаря и довиждане. Под ръководството преди шапката на разстояние. “