Пет поредни печалби. Футболът отново се радваме, радваме се в Злин

“Днес беше наранено, но бяхме готови за това.

Треньор ни предупреди, че ще отидем на война, а това е точката, трябва да отидем по борба “, предложи Holik.

Благодарение на гол в 57-та Злин преживява най-добрия старт на пролетта в съвременната история. Пет пъти поред той спечели преди 15 години и докато есента завършва в сивия център на масата, вторият кръг е вторият. Завръщането между елита, в което Злин се е срещало от 2009 г. насам, е съвсем реалистично. “Никога не съм имал такъв старт.Ние всички сме много щастливи за това, така че имахме нужда от приставка точка “, Holik септември, което, разбира се, на Висшата лига не иска да се спекулира все още.

” Целта ни е ясно, ние искаме да преминете. Но не искам да се забавлявам. “Много лесно е да търсим причината за трансформацията на Злин само в ролята на треньор”, каза той. където отборът е начело с Бохумил Паник.Но това беше неговият принос е от съществено значение.

Злин могат да се появят играе съперник fotbalovostí и внимателен отбраната и breakaways, но също така взискателни физически стил, пълна с лични битки, както беше против Карвина.

” Ние имаме повече свобода от треньора от треньора и нека да направим повече “, казва Холик. “Тактиките са ясно дадени, но ние не се страхуваме да играем. Но неща, различни от есента, са повече. Ние сме още по-спокойни в кабината, всички дърпаме въже в клуба. Очакваме с нетърпение всяко обучение и мач. Ние говорим футбол “, усмихва се той.

А може би неочаквано еуфория, която е в клуба за последните няколко седмици, повдигнати е да се знае, на трибуните на стадиона.Първият пролетен дуела с Пардубице достигнала до повече от 1700 зрители, в седмицата след Varnsdorf шестстотин повече, а в събота трябваше да ги е имало 3 116-та

“Очевидно е, че играчи на хокей са паднали от плейофите, така че феновете сега те могат да ходят по-често, когато спечелим. Може би е още по-голям път – каза Холик. “Това е голяма разлика играят в един празен стадион от три хиляди зрители, които ще ви възнагради с аплодисменти.”

За Páníkův избор сега ще бъде важно да се поддържа здравословно самочувствие, което Злин пролетта вдигна, и да се подготвят за различна роля, които екипът има. Изведнъж той е един от фаворитите на състезанието.

“Кредит клуб, но ние все още трябва да бъдат смирени”, казва резервист Злин. “Сега ни очаква серия мачове с отбори от долната половина на масата.Никой няма да ни даде нищо безплатно. Следващият кръг ще отидем в Frýdek-Místek, ще бъде много трудно. “