Подготовка: Словашкият треньор към МИ привлече със Северна Ирландия

BRATISLAVA. В четвъртфиналите на програмата за асоцииране италианските футболисти изравниха 1: 1 срещу Испания.

дуел в Удине бе повторение на финала на Евро 2012, както и част от подготовката за континенталния шампионат за тази година, която започва 10 юни във Франция.

Домът е работил по-жива впечатление и вече през първата половина бяха повече от един път в близост до вратата, но пред вратата имаше своя ден Давид де Хеа. В 68-та минута Lorenzo Insigne проби през централната защита и направи 5 – 0 с гол за Giaccherini.

Но за две минути испанците се установяват благодарение на ветерана Арица Адурза. Билбао голмайстор, който се озова в отбора на мястото на Diega Costu, пристигна на вратата Буфон ударил застрелян от Фабрегас.

На 77.но имаше удоволствието да отбележи гол от незначителност. Въпреки това de Gea направи добър опит да пробие през центъра и най-добре да отбележи гол за отбора. Испанския играч Мартин Мората (вдясно) избяга с топката срещу италианеца Матео Дармиан. PHOTO – TASR / AP

чехи в Прага поканени на шотландците, които ще играят с национален отбор в квалификациите словашки World Cup 2018 и загубиха с 0: 1 след гол Крилото на Аня Ikechiho на 10 минути.

гърци след неуспешен Евро 2016 квалифицирани поне частично udobrili вентилатори победа 2: 1 над гора. Шведите без канадския играч Златан Ибрахимович загубиха с Турция 1: 2.

Островът, който се сблъсква с лятна дебют на Европейското първенство, губейки в Дания с 2: 1 след голове в Liverpools нетна Йоргенсен. Почитателен успех на “гейзерската страна” е записан през 90-те.минута. Чехия не успя да намери начин покрай Шотландия, като загуби 1-0 в Прага. # EURO2016 pic.twitter.com/OUZKpRBgBw – Европейско първенство по футбол 2016 (@UEFAEURO) 24 Мар 2016

футболния отбор на Уелс, която ще бъде на 11 юни първия противник на Словакия през 2016 EURO в Кардиф обвързани със Северна Ирландия 1: 1-ви

Уелс влезе по-активно в дербито на острова, но в играта му липсваше идеята и в последната фаза дори най-горещата звезда на отбора на Байл. След 42 минути домакинът направи първия сериозен изстрел, но полузащитата на Cotterilla бе блокирана от Честър.

След почивка гостите и гостите бяха излезли, но Лаферти не стреля с Уорд.Въпреки това, увеличената активност на северноирландския отбор донесе плодовете след часа на игра, когато Каткарт отбеляза ъглов удар и се поколеба за домашна защита.

стената гости дълго съпротива смело, но след 89 минути игра McAuley собствен вратар незаконно нападнат облекчаване Църква че последващото единадесет оценка на крайното 1: на първо място

Северна Ирландия ще бъде последният съперник на Словакия на 4 юни в Трнава, преди да замине за шампионата във Франция. Тест мачове – обобщения:

Цели: 89 църковни (от 11 метра) – 60 Cathcart

Цел 10. Аня

Цели: 68 Insigne – 70. Aduriz

Цели: 50 и 54, Jorgensen – 90 Traustason

цел: 40 Stepanenko

Цели: 32 и 81. Tosun – 74. Granqvist Цели: 54. Tzavellas, 63. Karelis – 56. Tomaševič