През първата половина на срещата Мелгарьо и Адриано

През първата половина на срещата Мелгарьо и Адриано разкъсаха дясната част на “Козлов”. Този човек в Капело играе за руския национален отбор; за него все още ходят луди мотори: “Задържал Роналдо и Азар”. Яростно лъжа. Над Козлов подиграва цялата си кариера.

“Динамо” срещу “Спартак”: битки на фенове, лов за Зобнин, царевица за Промеса Снимка: Шампионат

Резултат 0: 2 кипи атмосферата в трибуните. Йошченко беше наречен “курва”, на който Андрей отговори с хъски, показващ палеца на нарушителите. В “Промеса” те отхвърлиха царевицата; Панченко се изправи за Куинси.

Някой се опита да хване от кутията на бившия полузащитник Динамо Зобнин. Раненият футболист на националния отбор се втурна тежко и изключително грозно: обиди, юмруци в лицето, груби заплахи. Каква дива природа. Изплашиха съпругата на Роман.

В сектора на бизнеса, над възпалените динамо феновете се появи огромен характер в принадлежността на врага. Той демонстративно се издигна над враговете, изпрати им провокативно послание и последва битка. Непосредствено във въздуха излетя червено-бял шал: на ВИП-герой се даваше доза “брам”.

По това време двама фенове на “Спартак” бяха измърморени в неприятен кръг – в близост до оградите на ръба се случи престрелка. Човекът се забърза към тази партида, но получи тласък от наставника. Конфликтът се опитваше да гаси добре подготвения полицай, който загуби значката по време на сблъсъка.

“Динамо” срещу “Спартак”: битки на фенове, лов за Зобнин, царевица за Промеса Снимка: Шампионат

На полувремето, когато Погребняк ангажирани най-скъпата годност в историята на руския футбол “Динамо” успешно oklemalas. Това, което го е възпрепятствало преди, е загадка. Домакините имаха приличен втора половина, добре натиснат и подправени атака от бърз пренос, и основният проблем на “Спартак” – оскъдна марж, ниско Kutepov, и липса на умора или някои лидери – бяха разкрити по естествен начин.