Сензационен герой. Как Тунка стана златен наследник на Прайс

Чешката радост започна с 19-годишната сребърна медалистка Тереза Фишерова в новата олимпиада – женския кану. Сред мъжете, победителят на победителя в Световната купа Вит Приндис беше пропитен с каяка.Но дори и той не е бил герой на чешките фенове.

Това беше някой друг.

В деня на двадесет и седмия си рожден ден в действителност е световен шампион във вода слалом беше Ондржей Tunka. “Невероятно, невероятно, невероятно”, сияеше свеж световен шампион.

обича скейтборда и филмови Самотници започнаха с слалом единадесет години в Литъл Рок.

Неговото старание и талант, но бързо се изправи сред абсолютния елит чешки, докато той се към групата на обучение Prskavec Джордж Стари.

От 2015 г. е част от националния отбор, с който през същата година печели злато в патрулите на Световното първенство в Лондон.

Това злато Tunka заедно с Prskavec и Přindiš във вторник в Пау за защита. Но атаката срещу този човек?

Това може би смята, че само си представяне колега и приятел Андрю Цвикъл. “За мен, тъмно коня на състезанието”, усмихна се на двайсет и пет kayaker.Най-накрая, че е бил прав.

Тънка все още да се направи, за да стигне до финалите някога имам.

Още в квалификациите, приключила през първото състезание тридесет и петия и в другата първо помислих, с два наказателни секунди бездействие тринадесета лента. Но тогава съдията беше наказан и полуфиналите бяха в джоба си. Не беше без нерви. “Не вярвах, че мога да допусна две грешки в финала”, призна той по-късно. Накрая той беше единственият, на когото той успя да девето място.

Финалите започнаха втория и водени от цели параход. Той стоеше на таблото и изчака. “Кой ме победи?”, Каза той. “Противниците постепенно намаляха. Немският Шуберт и олимпийският шампион Джоузеф Кларк не бяха достатъчни. Тогава царят на този сезон Вит Придидис започна.Lap загубено, но френският коментатор коментира вози си като “Magnifique”.

Красива наистина е, но има Tunková нищожните два достатъчно стотни. Връщаш главата си назад, но не мига дълго. На брега да изкачи усмихнат до уши.

Заедно двете чехите наблюдаваха феноменална езда двукратен световен шампион Петер Каузер който пристигна на целта с разлика от 1.71 секунди. Третата титла, но отбеляза само миг преди съдията дължи две наказателни секунди и го осъжда на трето място.

Чехия радост се разразява.

Přindiš сграбчи ръката му с басейни и Каузер и скочиха заедно във водния канал.Те също така се присъединиха към сестрите на Тънк Кристина с Магдалена и бащата Зденек. Начало

Просто останах мама Марчела заедно със Сара жена на плажа.

“Това е нормално, момичетата правят шоу доста често”, коментира той, смеейки световен шампион.

Но най-голямото шоу бе в петък. Чехия увенчан така вълнуващата вечер, което в крайна сметка не беше на погребението.

За него под звуците на химна сключват чешките сълзи от радост.