Уестбрук се обърна отново срещу Минесота още три пъти

Слаба Минесота проведе на контакта до средата на четвъртото тримесечие, Тройката Уестбрук заповядал да тяга и прекъсване на вътрешния противник. Star играч в крайна сметка подписа 29 точки, петнадесет от които той дава през последното тримесечие, дванадесет асистенции и десет борби, но след мача не е напълно удовлетворен.

“Днес аз загубих осем топки, то не трябва да продължи. Това е разочароващо да загубим топката в ясни пропуски, но сме спечелили, така че все още е готино. Аз гледам на видео и да го подобри “, каза един от кандидатите за наградата за Най-полезен играч на първенството.

Вълците са разчитали основно на Gorguiho Dieng, който вкара 21 точки и спечели 14 борби.Гости от средата на третото тримесечие е липсващи куотърбек Рики Рубио, който е наранил глезена.

Далас оправя апетит след скорошен тежка загуба от Кливланд, когато по подобен начин унищожават Лос Анджелис Клипърс. Гостите засилиха мача до началото на третото тримесечие, а след това падна и наскоро претърпя провал dvanáctiminutovce 99 129.

След дълго време показа комичен мач Чандлър Парсънс, който даде 22 точки, включително пет тройки. Общо Маверикс вкара 16 точки, trojkových опити, които в голяма степен са им помогнали да пробие във важни моменти.Деандре Джордан доведе посетителите с 16 точки и 18 борби, но не успя да се Хриси Paulovi, които останаха на 11 точки и седем асистенции.

“Исках да видя как играчите реагират на думите ми”, каза той въртене Тайсън Чандлър който се наведе към отбора си след последния мач. “Всеки в обучението бяха отлични и ние го премести в мача”, каза Чандлър.

Голдън Стейт като най-добрият отбор лига напусна Денвър да почиват четири от своите играчи, включително Stephena Curryho и Клей Томпсън и загуби 103 114. Нъгетс са довели до победата Кенет Faried с 24 точки и 17 борби, дърпане на Джъстин Ваканционни Warriors с 23 точки.

Най-добрият отбор на Изток Атланта успя да завърши във Финикс и спечели 96:87. Последното тримесечие на Хоукс доминиран от 31:14 и благодарение на солидна тройки отбраната и снимане, приписвани на друга победа.Победителят в шампионата подкрепи Пол Милсап с 23 точки. Сънците в плейофите отбелязаха още една неприятна загуба.