Футболен отбор Позиции

Тези три сме много уверени, че могат да се справят с един самотен нападател или две напред. Те също са зависими от един добър отбранителна халфовата линия.

На атаката тези играчи ще играят широки позиции. На защитата на тези играчи ще са по-компактни и позволяват на външни midfields за подпомагане на по-широките позиции.

На моменти вътрешните средата fielders ще “покажи” за топката. Това създава допълнителна атака от центъра на терена и средата на fielders стане извън позволи играчи. Те се опитват да я превърне в пиесата чрез поддържане времето.

5, халфове,

Два външни / десни играчи, които доминират в страните на областта. Те също действат като нападатели създават много голови възможности за своите отбори.

Това са трудни работни играчи и обикновено супер-удобно. Въпреки това, понякога след няколко писти от страна те могат да преминат с вътрешни играчи за почивка.

Ако това е възможно, екипът може да се запази съперника си объркан и винаги търси промяна на пиеси и позиции.

Този тип positonal играта не може да се защити от човек на човек, екип на отбраната. Това изисква по-добра защита зона и постоянно комуникативно отбор.

2 вътрешни играчи обикновено са дефанзивни в ролите си, но ще станат част от атаката, когато отборът им е времето. Те обикновено ще използва централния полузащитник, за да създадете пиеси и контролира темпото на играта.

Единният централен полузащитник обикновено е този, който прави играта и communicartes на екипа атакуващите възможности.

Това лице може да се счита за captal на екипа.