Футбол за превод по футбол: Манчестър Юнайтед след Даноло на Порто?

Кината са пълни с препратки, Blur се върна и футболът е невероятно предсказуема поредица от събития, като същите отбори се състезават за едни и същи награди година след година. Ние сме само на няколко кратки седмици от първите четири точки на Висшата лига, които са близки факсимилета от последното класиране на миналия сезон – макар и с една играчка на невъобразимо богат милиардер да заеме мястото на върха от друга играчка на невъобразимо богата играчка.

И така, Netflix преработва Richie Rich. Нищо повече не е ново. Историята за “бедно малко богато момче” с невероятно богатство, което има поне две от всичко, което могат да купят пари, ще има особено значение за състезателите в горната част на масата – двама играчи за всяка позиция не знаете. Манчестър Юнайтед може да усети болката си.Въпреки, че през миналото лято се появиха почти 160 милиона паунда, резултатът ще бъде безкрайно подобрение в резултатите. Бордът ще възвърне философията на Луи ван Гаал отново през това лято, с надеждата, че те ще могат да спечелят трофея на четвъртото място от стоманените лапи на Arsène Wenger през 2016 г. Последната им цел е бразилският десен гръб, наречен “Да Силва” – не са ли вече вече един от тях? Да, но както знаят Ричи и Слуховата мелница, никога не е достатъчно. Данило, тъй като тази Da Silva обича да бъде известна, има 11 капачки за Бразилия, а 23-годишният има клауза за освобождаване от £ 37 милиона в Порто, така че Home Office ще бъде повече от щастлив, че ще подпише разрешително за работа.

В “Стамфорд Бридж” Хосе Моуриньо не се задоволява с титлата да спечели триумфа на Челси.Недоволен от това, че е “принуден” да поеме постепенното преместване на центриращия в средата на полувремето Кърт Зума в полузащитата, за да замени преустановената Неманя Матич, той е нащрек за подкрепления в средата. Ето защо той изпрати своя главен разузнавач в Белгия, за да гледа младежите на Андерлехт Юри Тилелеманс, на 17 г. и Леандър Дендонк, на 20 г.Като има две неща от всичко, което може да купи, трябва да се увери, че ако Матик отново трябва да вземе лист от книгата на Джон Тери и да запише фраза, която е популярна в интернет, “пълна китка”, след като изпусна друг финал, Той е джейа ва като отбор, който плаче за здравия централен полузащитник, който всъщност би могъл да ги превърне в съперници Отново ще пренебрегва очевидните връзки с любимия на Мърган Шнайдерлин в Слуховете на Саутхемптън. Вместо това, 50-милиметровият военен сандък ще бъде похарчен за няколко по-малко хитри нападатели. Бока Джуниър Джонатан Калери се вписва в сметката, както и Пауло Дибала от Палермо.Двама от аржентинските нападатели, защото никога не е достатъчно. За съжаление, последният изглежда по-пристрастен към преместване в Испания. “Бих ли отворен за преместване в Барселона? Бих плувал в Барселона, ако дойдоха да чукат “, каза Дъбала пред каталунското радио. – Дори нямаше да се наложи да се прехвърля в моята плувна екипировка. В крайна сметка ще трябва само да прекося Средиземно море. “

Не лошото малко Пауло знае, че Барса има забрана за трансфер? Във всеки случай, най-бързият начин играчът да стигне до Барселона е да прекара няколко години в емирства. Просто попитайте Овърмарс, Петит, Ван Бронкхорст, Хлеб, Хенри, Фабрегас, Сонг или Вермахел.

Плюс промяна, както би казал Венгер.