Хари Кейн: Тотнъм, завършващ над Арсенал, ще бъде “добро чувство”

Хари Кейн призова Тотнъм Хюспър да сложи край на сезона си на върха, като победи Нюкасъл следващата неделя, особено, тъй като това ще гарантира “наистина доброто усещане” за завършване над Арсенал за първи път от 1995 г. насам.

Такъв е броят на годините, откакто Спърс последно завърши над местните си съперници в горния полет, който поддръжниците на Арсенал създадоха фраза – Ден на Сент Тоттерхам – за да отбележат точния момент в сезона, когато вече не могат да улавят математически екип.”Празникът” е съществувал от 2002 г. насам и е нещо, което Почетино призова в “Белият Харт Лейн” да не е обсебено, но Кейн напълно оценява желанието им да го забрани веднъж завинаги. Ще бъде наистина добро чувство [да завършим над Арсенал] “, каза той. “В началото на сезона не се съсредоточихме, но сега сме тук, ще бъде добре, ще е добре за феновете.” Ние всички знаем какво означава – ние имаме ” T спечели титлата тази година, но все още има много да се играе и това определено е едно нещо. Така че феновете ни настояват, бяха страхотни, но просто разочаровани, че не можехме да направим това [срещу Саутхемптън], но все още има още една игра и ще се опитаме най-трудно.Това е в ръцете ни, ние просто трябва да спечелим в Нюкасъл и след това свърши работа. “Запитан за твърдението на Венгер, че ще бъде” еднократно “, Спърс завърши над Арсенал този сезон, Кен добави: “Това е неговото мнение, те ще искат да завършат над нас през следващия сезон и ще се опитаме да завършим над тях. Искаме да завършим толкова високо, колкото можем, няма да се съсредоточим върху нищо освен върху себе си. Ние ще завършим сезона силен и следващия сезон ще отида и те да спечелят титлата отново. “Неделята победа в Саутхемптън беше не само третият пореден мач на Спърс без победа, но и третият поред, в който те са отхвърлили олово.Екипът изглежда разбираемо изтръгвал след кампания, в която редовно представяли високоенергийни изпълнения и Кейн признава, че умората е влязла в отбора. “Това е дълъг сезон, ние сме били борейки се твърдо психически и физически, но аз все още мисля, че изглеждахме добре там “, каза напред. “Играхме добър футбол, само през последните седмици, както видяхме хората, ние не сме завършили отборите. Продължаваме напред и може би липсва концентрация.

“Знаем какво сме способни, какъв отбор имаме тук и че сме уверени. Искаме да завършим силни и да спечелим последната ни игра и да вземем това в следващия сезон. “