Хемпшир се предаде след сбогом на века от Марк Стонеман на Дърам

Беше дълбоко емоционален ден в “Ageas Bowl”, тъй като “Хампшър” бе отпаднат във второто дивизия в последния ден на сезона, а Марк Стоунман и Скот Бортуик отбелязаха последните си изяви за Дърам, като отбелязаха титлите, спечелени от мача. Като че ли играчите на Хемпшир и Дърам не искаха Лорд и Съмърсет да бъдат единствените места, където да се почувстват радост и мъки в края на кампанията. Хетбърбкън Съмърсет все още изигра ролята си в един вълнуващ последен ден | Вик Маркс Прочетете още

Дърам, който е наказан да вкара 296 в минимум 78 презокета, може да се прибере вкъщи с шест врати и шепа препятствия.През втората половина на лятото тя е била неспособността Хемпшир, за да отнеме 20 вратички, които ги ранени и те никога не са разглеждали близо до боулинг от решителна страна Дърам.

директор на крикет Хемпшир, Giles Уайт, изглеждаше близо да сълзите след това, когато каза: “Днес бяхме доста оптимистични. Отношението е фантастично през последните няколко месеца и с малко късмет може и да сме се справили с днешната линия, но и за двамата батсменки. Стоунман и Бортуик играха с много умения и нямаше много късмет за нас. “Погледът на сезона като цяло добави:” Шоуто е много разочаровано и обезобразено. Много е трудно за играчите. Те са имали доста трудна година. Това е изтощително за тях.Би било хубаво да постигнем резултат по пътя, за да изтласкаме натиска.

“Ще оставим праха да се утаи и да се върне отново. Просто пропуснахме да останем. Играчите наистина се събраха. Екипът е много стегнат и заслужава да измъкне нещо от сезона. Да останеш щеше да е голямо усилие от всички, така че е много разочароващо, че свършим в тази ситуация. “Middlesex pip Йоркшир и Съмърсет да се състезаваха след вълнуващия финал на Lord’s Read more Borthwick (88), който заложи на 162 за втория вход с Stoneman (137), за да надгради 10-те врати, взети в този мач от Ryan Pringle, също имаше чувството за задушаване. “Беше малко емоционално”, каза той.

“Знаех, че ще бъде, особено ако спечелихме и пеехме отборната песен. За четири дни е фантастична игра на крикет. Беше хубаво изпращане.Нуждаем се от добро партньорство и беше добре, че аз и Марк го правех. Това беше хубав начин да завърша кариерата си в Дърам.

“Аз съм тъжна, защото напускам клуба, който съм обичал и играл от 10-годишна възраст. Оставям се, но най-добрите ми приятели и дори треньорът са страхотни приятели. Това каза, че имам ново предизвикателство [в Съри] и това е наистина вълнуващо. “Великата утеха за Хемпшир, в блестящата есенна слънчева светлина, беше, че имаше толкова много талантливи млади играчи. В различни моменти в този мач Брад Уийл, Майсън Крейн и Луис Макманус са изявили изключителни перспективи, обещаващи по-богати времена за клуба. Том Алсоп, макар че имаше по-тиха игра, може да бъде включен в тази компания.И макар и по-стари, Джеймс Винс и Лиъм Доусън са все още млади мъже.

Бяха добавили: “Имаме четирима наистина млади играчи и решихме да тръгнем по този маршрут. Искаме да съберем собствените си играчи и да ги обградим с висококачествени играчи. Тези четири са основно положителни. И ако историята беше различна, може и да не са играли толкова много. “Дъръм стои нагоре. Но в Честър-ле-Стрийт парите се свиват и играчите напускат. От тези две страни може да се твърди, че Дърам има по-малко сигурно бъдеще.