Хокей Пардубице се връща към традицията. Клубът се преименува на Динамо

“Промяна на името на клуба, свързани с новото лого е за нас историческо събитие, ние вярваме, че сме взели правилната стъпка, която нашите фенове са добре дошли”, каза мажоритарният собственик на клуба Роман Šmidberský при извънредна конференция в петък.

Шест шампион, той е работил като Динамо в най-високата лига през 1953 и 1960 г. Тогава известният шедьовър на време се нарича Tesla Пардубице, който се използва до 1991 г.

от 2011 г. до сега включен в официалното име на име Генерален партньор на клуба ČSOB Pojišťovna. Неговите представители се съгласиха с промяната и подписаха нов многогодишен договор.Компанията продължава да бъде най-важният партньор на клуба.

“Пардубице хокей демонстрират лидерство града ни приветстваха в движение, което още по-близо до феновете на клуба с патриотизъм в нашия град. За нас е удоволствие да бъде част от новото лого остава името на Пардубице “, заяви първият заместник-Пардубице Джордж Rozinek

Východočeši въведе фенове на новото лого. – основен елемент на герба, който трябва да символизира традицията, и двете принадлежат към аристокрацията, образно елитен вид.

втория елемент се разширява главата на коня, която е да осигури енергия, сила, издръжливост, прецизност, бързина Indomitability и перфектно овладени инстинкти. Белият кон е символ на победата и триумфа.Конна тема също носи клуб, принадлежащ на град Пардубице, чието име също фигурира в логото. И също така е легендарният Динамо.

“Това е отличителен подход нашите клубни фенове. Аз съм всичко за, тъй като те чуят нашето пеене на феновете на стадиона Динамо, това е страхотно. Аз вярвам, че нашите фенове ще го оценят и ще се върнат на нашите игри с повече вкус “, каза спортен мениджър Душан Salfický.

промени петък са отразени също под формата на фланелки, които Пардубице хокеен отбор влиза в Шампионската лига срещу Давос в края на август.

На пресконференцията бе и най-големите подкрепления, завърнало се Tomas Rolinek на Спарта , До него беше представителният защитник Петър Часлава.Тези двама опитни момчета трябва да бъдат привърженици и да помагат на Пардубици да бъде по-успешен.

“Всички го искаме. Радвам се, че се промени името и логото “, казва опитният Rolin.

Колко енергия произвежда Динамо?