Хъдърсфийлд облекчава отпадането на тревогите с решителна победа над Лийдс Юнайтед

Стив Евънс бе оставен да оплаква някои от защитата на Лийдс след загуба от 4: 1 до Хъдърсфийлд, в която Стюарт Далас бе оставил Лийдс начело и отново бе оставил критиките на позицията си. p> Три поредни победи дадоха на Евънс необходимия кредит в банката след ужасното поражение с 4: 0 в Брайтън, след което му беше забранено да говори от собственика Massimo Cellino.Юнайтед обаче никога не е имал повече от 90 минути от кризата и тази игра се игра на фона на повече протести за собствеността на Cellino, като групата Massimo Time To Go наема кино екран, на който да свири филм, призоваващ за излизане.

Евънс посочи това като различен тип поражение в четири гола и отхвърли въпросите за натиска, заявявайки, че е направил каквото му е било поискано. “Хъдърсфийлд искаше повече от нас в определени области”, каза той. “Когато се присъединих към работата, трябваше да запазя Лийдс в Шампионата и това да стане забравено. Ние сме се превърнали в страна в средата на масата.

“Лесно е да се говори и по-трудно да се постигне, но имам опит, който дадох. Дни като теб днес те учат повече от дните, когато победиш Болтън и Кардиф. “Дейвид Вагнер поздрави възстановяването на Накий Уелс от лошо начало.Бермудан излезе на грешна нотка, когато наказанието му бе спасено от Марко Силвестри, но той продължи Лийдс да се разбие и да приключи следобеда с короната на четвъртия гол. Преди това той бе поставил чудесен помощник за Карим Матмур и успя да преодолее центъра на Лийдс Сол Бамба и Джузепе Белучи от краката си. С голите му и Матмор, добавени от Марк Хъдсън и Хари Бън, той е ден, който да си спомняме за града и за любителите на пътуването му и според Уагнър Уелс ще се вгледа в него през следващите години.

“Всеки, който работи с него, знае, че това не е първият път той пропусна шанс или шансове и остана фокусиран в играта “, каза Вагнер. “Той създаде целта на Matmour, която беше висока класа, и това, което направи в този момент, ще говори след кариерата си.Той пропусна дузпа, получи страхотна помощ.

“Това беше фантастичен ден. Три блестящи точки, масивни три точки, но мисля, че сме играли по-добри игри. “Ние бяхме много клинични. Ние винаги стенем, че не сме достатъчно клинични, но историята на тази игра е нещо специално. Пропуснахме наказанието, допуснахме гол, но през второто полувреме бяхме прекалено бързи и ги затворихме добре. “Беше още по-сладък следобед, когато Вагнер даде първата си игра в Хъдърсфийлд – макар и не в директна такса – завърши с победа с 3-0 у дома от Лийдс. “Ние успяхме да направим много хора в Хъдърсфийлд много щастливи”, каза той. “Знаехме, че това беше масивна игра за всички поддръжници на Хъдърсфийлд. Знаехме, че трябва да поправим и коригираме 3-0. “Маркъс Олсън удари късно, за да помогне на Дарби Каунти да победи съперниците си Нотингам Форест Прочети повече