Цели на футболисти в чужбина: “Дарида” премества оръдия на Нецидо и Видре

Томас Росички потвърди победата над Арсенал над Евертън през уикенда (2: 0), клубът беше неговият трети сезон. Това не е много, но не и други чехи не вкарат във Висшата лига, защото там заедно Росицки и вратарят Чех, нито някой друг не го прави.

The повече светлини първоначалния проект зад DARIDA, който започна в Бундеслигата. Въпреки че английското състезание се смята за най-трудното в света, германската е в тълпата точно зад нея.

Седмата цел на Дарида за сезона във вторник вечерта помогна на отбора да премине към четвъртфиналите на Купата на Германия срещу Кьолн (2: 1). В 19-та минута на срещата гостите изравниха на 2-0.Състезателите му отнесоха четири свободни удара от собствената си половина, Дарида се втурна между защитниците, освободи вратата и от ъгъла изпрати топката до вратата.

24-годишният полузащитник е очевидно най-добрият стрелец на Фрайбург. Неговият баланс не намалява факта, че пет от шестте цели на Бундеслигата са били наказани. Освен това, две санкции не са се превърнали. В лигата срещу Хамбург той беше елиминиран от сънародника си Ярослав Дробен, втори в последната дуелска дупка Колин.

Целите на Darid осигуряват напредъка на Фрайбург в купата, три равенства и две победи в лигата. Само един гол срещу Щутгарт не донесе точки. Това, че Дарис е способен да довърши, отдавна е известно. Той го показа в първия мач, когато постоянно се бори за основния пакет от Пилзен.През февруари 2012 г., отбеляза борбата на Европейската лига срещу Шалке.

Неговата най-продуктивните сезон бе в 2012/2013 година, Чешката елитната дивизия вкара шест пъти на вътрешния чашата два пъти и добави един гол в елиминационната фаза на Лига Европа в Неапол.

следващата година, все още помогна Пилзен в Шампионската лига и през август той заминава за Фрайбург. През първия си сезон в Германия той вкара три гола и един в Европейската лига. Сега има шест в лигата и един в купа.

И само два гола той липсва, в сравнение с най-успешния си сезон да вкара в 2012/2013 година отбеляза шест гола в Чешката лига, вътрешен чаша в едно и две в лига Европа.

от сънародници в чужбина клубове току-що конкурентни стрелци Томаш Нецид в Цволе и Matěj Vydra в Уотфорд.Necid даде осем гола в Холандската лига през есента и две в Купата. Аз Vydra има десет гола, всички отбелязани през второто английски ЛИГА, последния мач вкара два пъти, преди месец е нищо.

“За психиката, че е важно. Може би ще повярвам повече. Мислех твърде много за предишните мачове. Надявам се, че сега се пада на мен и повече голове ще дойде “, каза Vydra за мястото на неговия агент Ондржей Chovanec.

Никой друг не ги приближава. И тъй като други нашественици в признати чуждестранни състезания понастоящем нямат Чешката република. Либор Козак от Астън Вили се възстановява от сериозно нараняване.Вацлав Кадлец отново е във Франкфурт временно се връща в Спарта.

Stopper Марек Суки от Базел е единственият чешки голмайстор в началния етап на Шампионската лига.

Зденек Ondrášek той получава петнадесет гола за един сезон в Норвегия Тромсо, но това беше последната година и втората лига. В Норвегия, а именно новата година започва през пролетта.

Не е най-добрият чешки голмайстор в чуждестранна нападател Ян Kalabiška за Сеница постави девет гола в Словашката първенството и два в купа.