Шон Дъче изисква яснота на Бърнли, за да се увери, че Мидълзбро първо мига

Чувствате се като игра, която ще бъде от решаващо значение при определянето на поне една от позициите за повишение, което е много вероятно и за двата клуба да настояват да се отклони потенциалното му значение. “Много хора се хванат с хипнозата, но нашата работа е да останем спокойни”, казва Йордан Роудс, съперникът на Мидълзбро в Болтън в събота. “Има още 12 точки, които да играят – няма да се реши нищо в Turf Moor.” Мениджърът на Burnley, Шон Дисе, е още по-спокоен, отказвайки да признае, че сезонът навлиза в пияница въпреки че това специално допълнение към речника на футбола е сътворено от неговия герой, който е във времето, сър Алекс Фъргюсън. “Това изобщо не го виждам”, казва той. “Няма да получавате повече точки за печелене на игри на този етап от сезона.Ранните победи са също толкова важни от гледна точка на това, че сте в състояние да бъдете повишени.

“Очевидно играчите знаят какво е заложено, но дори не говоря с тях за промоция, да дадем шанс да спечелим следващата игра. Няма нужда да преосмисляме ситуацията или да изпреварваме себе си.

“Всичко, което търся, е яснота и друго добро представяне. Наистина е всички останали да направят шум за това, което може да се случи до края на сезона. Това, което трябва да направим, е да се придържаме към общоприетия подход и да продължим да вършим нещата, които ни доведоха дотук. “Ако Бърнли има малко предимство пред своите непосредствени съперници, това е, че те имат така преди това.Dyche донесе Clarets през 2014 г. и макар че те отново се насочиха надолу, клубът успя да задържи мениджъра и по-голямата част от отбора заедно и изглеждат по-силни за преживяното. “Бих казал, че сега бяхме по-различно оборудвани, отколкото преди две години,” казва Dyche.

“Като мениджър трябва да продължите ремоделирането. Ние загубихме Danny Ings и Kieran Trippier от последната промоция например, но донесохме някои достойни играчи. Нямахме толкова пари за последния път, когато отидохме нагоре. Това се случи доста бързо и всичко беше направено на по-скромен бюджет. “Сега има малко повече инвестиции в клуба сега – всъщност ние сме във фантастична форма като бизнес – и ние имахме нужда да защото Мидълзбро е изхарчил доста пари.Това не е критично; Мисля, че Боро са разделили разумно своите пари. Те са добра страна и имат наистина добър сезон. “

Бърнли, който ще даде късни фитнес тестове на Джоуи Бартън и Сам Вокс, също се укрепи доста добре. Макар че веждите бяха повдигнати, когато удвоиха трансфера си в началото на сезона, за да донесат Андре Грей за 6 млн. Паунда, бившият нападател на Лутън и Брентфорд има 24 гола и току-що е обявен за шампион на годината. “Ние сме на добър ход в минута, но това не означава нищо, докато не се преодолеем”, каза Грей при приемането на наградата. “Мидълзбро в Турф Мур ще бъде масивна игра – ще излъжем, ако казахме, че не гледаме резултатите от тях. Всеки приплъзване може да бъде масивен, но е в ръцете ни.Ако ние вършим нашата работа, ние няма да бъдем хванати “. Дисармонията в ФК Юнайтед от Манчестър се засилва, когато членът на борда се откаже Прочети повече Грей е един от малкото играчи на Бърнли, които все още имат опит в футбола в Премиер лига.Дисе може да си помисли, че Мидълзбро са си купили прилична страна, но Каранка е посочила, че клубът в Ланкашир има предимство. “Те имат 10 играчи, които са били в Premier League миналата година и нападател, който струва много пари”, казва мениджърът на Boro. “Това показва, че правим добра работа, ако сме над тях в масата.”

И двата мениджъри изглежда са съгласни, че Грей се справя добре. “Той заслужава признанието, защото той е излязъл на терена за нас този сезон”, казва Dyche. “Това е само вторият му сезон на това ниво и той все още се учи, но той веднага се появи и започна да отбелязва голове, веднага щом дойде тук”. Бърнли не са победени в 19 мача и ако могат да се удължат които излязат до края на сезона, ще определят следвоенния рекорд в клуба.Не че мениджърът им се интересува от такива подробности. “Аз дори не мисля за това”, казва Диче. “Всичко, за което се притеснявам, е да направите следващата игра правилно и ако можете да продължите да правите това, тогава записите и наградите ще дойдат по пътя ви. Знам, че играем за високи залози в момента, но за мен пристрастяването е спечелване на игри и събиране на точки. “Това, което съм тук, е да се опитам да спечеля колкото се може повече игри, като се започне от следващата. Това е наистина добра лига, нивото е високо и е трудно да се отличаваш в течение на целия сезон, но всъщност никой не прави това. Дори и Манчестър Юнайтед в техния помп ще спечелят от време на време. Те правеха трудни игри от отбори като “Уимбълдън”, където трябваше да работят усилено, за да намерят начин да спечелят. Това правят победителите.Намират начин, по който работят. “