Ще бъде трудно, той казва за възможно участие в голмайстор на Шампионската лига Вещно

В много добра форма Лацио Рим получи голям дял от това му е артилерист Чиро Имобиле. Италиански нападател Авраам засадени тази година вече и седемнадесет гола вкарани в последните четири двубои. Без прорез на цевта не остана вчера, когато той самият твърди в дуел с бившия си работодател от Торино …

Вещно отбеляза в началото на второто полувреме и откри резултата, обаче, гостите имаха възможност да сравните и до самия край пазят равенството. Условие 1: 1 променила три минути преди края Balde Diao Кейта, след това триумфира в домашни настройки запечатан Фелипе Андерсон.

“През първата половина играхме добре. След като получихме първия гол, изглежда, че в резултат на което имаме в нашите ръце. Тогава неочаквано призна, но съотборниците си съм горд показахме голям отговор и са били в състояние да получи три точки”, коментира бившият нападател Торино, Севиля и Дортмунд.

Лацио края на януари бе загубил два пъти подред, шест други двубои, обаче, е възползвали шестнадесет точки и е в твърдението за Шампионската лига. На третия Неапол всъщност губи четири точки, за да гледате, обаче, трябва също така за себе си, а именно отлична форма има Интер.

“Третото място? До края на оставащите десет игри и важното е, че успяхме да спечелят точки в мача срещу Аталанта и Милан, но борбата за Шампионската лига ще бъде трудно. Ние сме освободени четири поредни победи и трябва да продължат да го правят,” осъзнава с фиксирани.