Ювентус спечели у дома, отслабена Porto казва сбогом

Ювентус е достатъчно, за да се преодолее чрез Porta една единствена врата, на която беше възложено младеж Пауло Дибала. Още веднъж Порто nedohrálo завърши най-рано през първата половина беше съвсем основателно отхвърля Максимилиано Перейра.

Порто трябва да има много предизвикателна задача, защото те трябваше да унижи Ювентус Арена най-малко с два гола, ако иска да продължи. Първи мач у дома, португалците загубиха с 2: 0, въпреки храбър в защитата числено превъзходство. Днес, те се надяваха, че ситуацията е обратна, и старата дама залита дома. Но италианците имат навика да се разчита на силното вътрешно положение, много добър отбор и печеливш манталитет, който може да го играе през изисква почти винаги води.

Това е да се очаква, че ще бъде Porto първите моменти много агресивни. Нямаше нищо, така че върху игралното поле, които вече сме виждали в известния химн играчи като Андре Оливер Торес, Брахими и Андре Силва. Безспорен лидер е легендарният испанец Икер Касияс, който за пореден път балансираща сила с най-добрите италиански вратар момента, Gianluigim Буфон. Преди него се появява в областта, например, Бонучи, Alex Sandro, Dybala или Манджукич с Игуаин.

Начало Ювентус започна добре от пода, не желае да признае първия. Знаеше, че ако той даде съперници дори най-малката възможност да се създаде налягане, Порто може да се използва от. И така старата дама извършваше от самото начало. Пауло Дибала влезе в силно конкурентна шанс, но той надхвърлен близост до портата Икер Касияс!

Вратарят Буфон отново се опита да провери Tiquinho, но му се опитали бе повече в категория поздрави на. На кръст Cuadrado миг по-късно избяга Марио Манджукич да свиреп удар с глава тестван Икер Касияс. Порто разчита повече на изстрела от по-големи разстояния, въпреки че Буфон е известно, че тези ракети му подхождат. Marcano нито Андре Андре, но пропусна.

В края на първото полувреме, но отприщи истинска въртележка. Десет минути преди удар аржентински Пауло Дибала ъгъл края rozehrával, че е насочена към главата си високо хърватин Манджукич. Неговият опит, въпреки че едва сега начело дом в съседство и не биха могли да се радват, но претъпкани галерии избухнаха с радост около две минути по-късно! Друг удар с глава на Марио Манджукич започна вратарят Касияс и Игуаин, само за да се предотврати това Максимилиано Перейра вкара единствения ръцете!