Ябълком е в Спарта, водещият Пилзен отива в Дъкла

Откакто стартира стария треньор Петър, Teplička Rada все още не е спечелил, сериите биха искали да се приберат вкъщи срещу Бърно. Но те ще бъдат наказани от двама наказателни играчи: Левванович стои за осем жълти картона, Луфтнер събра четири. Бърно е вместо пълна.

“Нашата успешна серия не бих искал да обсъдим твърде много, защото дойдох в отбора основно само една седмица преди първенството, а не съвсем идеална ситуация”, каза Рада. “Но аз се надявам да го направя, защото резултатите бяха подкрепени и от играта.Аз не бих искал да напълно сравними, но дори и да трябва от време на време престана да процъфтява за футбол, така че ние съвпада uhrál борбен дух и ангажимент като ПСЖ в Шампионската лига за Челси “.

Треньор рейтинг Вацлав Котал предупреждава особено срещу нападателя Potočný, може би най-голямата пролет изненада. “Той дойде без повече медиен интерес и вкара два гола и бе един от най-добрите играчи. Ние трябва да се държи под око върху него, “настоява.

Също Будейовице имат старото ново лице на пейката, Франтишек Cipro дома, но излезе почти както и реда на Теплице. Първият му мач завърши с поражение от 1: 4 с Млада Болеслав. В къщи подобен опитен треньор би искал да направи впечатление. Каква е рецептата за победа?

“Противникът трябва да се чувства, че е пристигнало на гореща почвата.Трябва да се борим с играта от първата до последната минута “, казва той. “Jihlava има бързи и движещи се момчета в своя отбор, но предишните мачове не са играли футбол от световна класа. До мач срещу Яблонец е работил добре, психически то вероятно ще бъде малко по-добре от нас “.

” Изпълнението на Яблонец искаме да следваме “, казва треньорът Ихлава Luděk Klusáček. “Ние осъзнаваме, че предстоящият мач ще бъде много важен и за двата отбора в борбата за спасяване. И ние искаме да спечелим в Ческе Будейовице офанзива игра “

Това е рядък поглед. От неуспешен или грубо есента Либерец футбол забележимо изпъква спечели 6: 0 над Острава.Точно сега Либерец отива с новия треньор Дейвид Ваврушка, който замени отменения дует Джоури Котба – Йозеф Цаплар.

“Аз твърдя, че ще играем най-големия дуел в себе си”, заподозрени са Ваврушка. “Опонентът винаги е втори. Ако сравним главите ни, всеки може да победи. “Неговият колега Петър Фрнек също предупреждава своите началници за подбиване. “Нашето представяне трябва да бъде диаметрално различно от това, което направихме в последния мач в Бърно”, казва той. “Предполагам, че ще бъдем по-силни в битки и по-активни в печалбите от отразени топки. Убеден съм, че ако сложим резултата на нивото, което момчетата са способни, това ще дойде с резултата. “

Този мач предлага интересен мач за стрелба.Есенната звезда “Доше” има 11 гола в лигата до момента, но през пролетта не е дал. Купър, от друга страна, хванати през втората половина на сезона: Спарта пенсиониран домакин на Прибрам и вкара и в двата мача в Ню Джърси

Целта му в последния мач Среднобохемски екипа на точки помогна да Bohemians Прибрам загубил 1.: трета “Бях разочарован главно от начина, по който загубихме”, казва домашен треньор Павел Тобиас. “Ние не играхме добре, нямах повече воля да се боря за победа. За това ние трябва да се научим. “

Slovacko също преживя разочарование в последния кръг загуби от Храдец спестяване. “Искаме да заменим точковия спад в Прибрам.Детски площадки опоненти за нас през последните игри правят много по-добре, отколкото у дома, където не могат да наложат грешно поле за футбол “, каза треньорът на Словакия Святополк Habanec.

Jablonecká стрелба с нетърпение очаква голям мач. В хит велосипеди приветстваме Спарта дома и когато спечелят, те могат да го отведе до една точка.

“Ние го приема като игра на пролетта. Ако искате да Спарта Пилзен и мъчение до края, така че ние не можем да си позволим да загубим този мач “, треньор знае Яблонец Ярослав Šilhavý.

Неговият екип отразява проблеми, които Спарта трябва да се справи в защита. Те пусна само три стабилни играчи: защитник Право Kadeřábek наранявания, ляв бек и централен защитник Коста Brabec отново има наказание за картата. “Някои усложнения са за тях.Това може да бъде малко смущение и комуникация “, разбра Шилави. “Въпреки това, аз мисля, че в такъв клуб като Спарта са толкова много качествени играчи, които ще заменят absentované”.

треньор Спарта Vítězslav Lavička много изразява съжаление за липсата Kadeřábek. “Прекарахме последните няколко дни обучение, за да сменим Павел. Опитахме всички варианти и вярвам, че ще изберем правилния вариант “, се надява той.

На улицата, Брабч вероятно ще трябва да поеме Ковак, който вече е скочил в мача срещу Дюкла. А отляво на защитата се очаква да заемат Podaný който играе с Коста по тази публикация редуват през зимата обучение.

Дукла чака повече от седмица за втория мач срещу отбора от предния масата.В неделя те са загубили до Спарта 0:. 3 у дома сега каним Пилзен, която имаме, тъй като връщането на лигата никога не може да се защити от

“Мачът на Спарта ние се възползват и провали, но сме доказали, че с такъв отбор, ние сме в състояние да играят по балансиран начин “, коментира треньорът на Дюли Любош Козел. “Ще се опитаме да използваме по-пълноценно нашия опит в мача с Пилзен.Трябва да се защитаваме и да бъдем по-продуктивни напред. “Психолога на Пилзен Мирослав Кубек е наясно със силата на своя съперник. “Дюка не е лек конкурент, а предизвикателство”, предупреждава той. “Първите два пролетни кръга спечелиха в Спарта също не се състоя лоша игра, дори след като загуби с 0:. 3, който съвсем не отговаря на играта”

Пилзен може да пропуснете борба ритъм в последния кръг, тъй като в резултат на епидемията в кабината имаше да отложи мача със Слави. – Може би няма да ни въздейства твърде много.Разбира се, докладът ще се основава на фактическото здраве на играчите “, разкрива Кубек, който има добри спомени за Дюла – тъй като той никога не играе с лигата.

Двама нападатели, очевидно срещу бохеми, ще бъдат наети от треньора Bohuslav Pilný. “Това е истински вариант”, признава той. “Искаме да играем активно и да заплашим целта си. И ние трябва да сме креативни, защото сме виждали, че Ябълче има проблем да създаде шанс срещу Бохемия. “

Бохените побеждават Прибрам у дома, Храдец отново печели в Словакия.Но все още остава последен, със загуба от три точки, за да nesestupovou позиция.

“Храдец през цялата година има предвид относително доброто представяне, но не успя да съответства на печалбата”, каза треньорът на Бохемианс Роман Pivarník. “Сега той успя и зимно трениране, което той потвърди в лигата срещу отборите от горната половина на масата. Ще се опитаме да се справим с този мач, за да сме щастливи. “